News / 12-03-2009

KNOCK OUT!: INTERVIEW MET D-BLOCK & S-TE-FAN

1. Knock Out! Wat zijn jullie verwachtingen van dit nieuwe concept?

Volgens ons wordt het helemaal te gek! B2S pakt altijd groots uit, en het SilverDome is een inmiddels voor ons bekende locatie met gruwelijk geluid.. Time to knock everybody out!

2. Jullie zullen op 4 april optreden tijdens Knock Out! Hoe bereiden jullie jezelf daarop voor?

Voor elk groot optreden proberen wij wel nieuwe muziek of edits te hebben om zo het publiek extra te verrassen. Er zijn ook genoeg collega’s met goede nieuwe muziek en voor de rest zullen we gewoon proberen t publiek aan te voelen en er een feestje van te maken.

3. Jullie tracks worden uitstekend ontvangen. Hoe onderscheiden jullie jezelf ten opzichte van anderen? Welke releases kunnen we komende maanden verwachten? Staan er nog verrassende samenwerking op de planning?

We zijn momenteel bezig om de mogelijkheden van een artiestenalbum te bekijken. We hebben recent onze gehele studio vernieuwd en verbouwd en willen nu gaan knallen! Er staan zeker wat samenwerkingen in de planning. Recent hebben we met Deepack, Josh & Wesz en Coone samengewerkt en we hebben nog een aantal co-op;s in de planning!

Verder is Evolutionz 004 af, genaamd: DBSTF – Music made addict/Shallow planet. Deze zal eind maart uitkomen en wordt momenteel al goed ontvangen!

4. Jullie hebben de afgelopen jaren al vaker opgetreden in het Silverdome. Hoe zijn jullie eerdere performances daar bevallen?

We hebben 1 keer in de SilverDome gestaan. Dit was vrij aan ->t begin van DBSTF en we stonden toen ook erg vroeg op de avond. De sfeer die avond is ons altijd bijgebleven. De mensen kwamen binnen en waren gelijk in de goede mood! Mooier kan het niet! Hopelijk zal dat op 4 april net zo zijn, en kunnen we dan es voor 1000laten zien wat we in petto hebben voor de partypeople!

5. Knock Out!, SilverDome – Zoetermeer en D-Block & S-te-Fan = ?

Een uur lang melody, bass en PARTY!

Grtz D-Block & S-te-Fan

Share:

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo