News / 18-03-2009

KNOCK OUT!: INTERVIEW MET DIGITAL PUNK

1. Knock Out! Wat zijn je verwachtingen van dit nieuwe concept?

Ik verwacht echt een dik feest! Ik ben vaker in het SilverDome geweest en dat was altijd boven verwachting. Super show, geweldige sfeer en altijd helemaal losâ?¦ Ik verwacht dat Knock Out! net zo vet word!

2. Je zal op 4 april optreden tijdens Knock Out! Hoe bereidt je jezelf daarop voor?

Ik wil natuurlijk altijd een goeie set neerzetten! Ik probeer altijd de nieuwste tracks te verzamelen en bij mijzelf de druk erop te zetten dat mijn nieuwe tracks af zijn, zodat ik ze kan draaien op dit soort geweldige feesten! Ook probeer ik o.a. altijd met een origineel intro te beginnen waarbij ik ook vaak mijn eigen tracks edit.

3. Je tracks worden uitstekend ontvangen. Hoe onderscheidt je jezelf ten opzichte van anderen? Welke releases kunnen we komende maanden verwachten? Staan er nog verrassende samenwerking op de planning?

Ik vind het echt heel tof dat veel mensen mijn tracks goed vinden! Ik vind het altijd heel belangrijk hoe de mensen zullen reageren op nieuwe tracks. De “Seismic” sound is toch

anders dan de meeste hardstyle die je hoort. Daar probeer ik altijd op in te spelen, maar uiteindelijk maak ik gewoon wat ik tof vind en gelukkig ben ik niet de enige die het tof vind!

De volgende plaat “Loose Control” zal weer een samenwerking zijn met “Profyler”. Daarnaast ben ik ook bezig met solo projecten en zou ik dit jaar ook nog wat samenwerkingen willen doen met andere producers, maar er staat nog niks concreet in de planning.

4. Wellicht ben je als bezoeker eerder in het SilverDome geweest. Hoe zijn je bezoekjes daar bevallen?

Ik heb nog geen evenement in de SilverDome overgeslagen. Wat een top locatie! Het geluid is altijd goed en de sfeer is altijd superâ?¦

5. Knock Out!, SilverDome – Zoetermeer en Digital Punk =

Helemaal los! 😉

Share:

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo