News / 04-03-2009

KNOCK OUT!: INTERVIEW MET NOISECONTROLLERS

1. Knock Out! Wat zijn jullie verwachtingen van dit nieuwe concept?

Het is super dat er een nieuw concept plaats vindt op een locatie als het SilverDome. Met Noisecontrollers gaan we battlen met DJ Zany. Een DJ die je niet zomaar Knock Out! krijgt. De line-up belooft ook een hele goed opbouw van de avond.

2. Jullie zullen op 4 april optreden tijdens Knock Out! Hoe bereiden jullie jezelf daarop voor?

Bij grote evenementen proberen we altijd wat extra’s voor te bereiden. Speciale edits van tracks maar ook de tracks die we draaien moeten onze stijl goed vertegenwoordigen. Dat betekent flink gas erop in het SilverDome. We zien DJ Zany dagelijks dus met hem zal er wel overleg plaats vinden. Wij zitten bij het zelfde label Fusion dus qua stijl zullen we deze sound zo goed mogelijk neer gaan zetten.

3. Jullie tracks worden uitstekend ontvangen. Hoe onderscheiden jullie jezelf ten opzichte van anderen? Welke releases kunnen we komende maanden verwachten? Staan er nog verrassende samenwerking op de planning?

Afgelopen maanden hebben we keihard gewerkt in de studio. We hebben onze nieuwe release afgerond waarop maar liefst 4 tracks zullen komen te staan; “The Yellow Minute”, “Sanctus”, “Attack again” en “Revolution is here”. We hebben voor 4 tracks gekozen om deze vinyl zo divers mogelijk te laten zijn. Een 4 tracker is vrij uniek voor een hardstyle-release. De reacties zijn ontzettend goed.

Hiernaast hebben we de Anthem voor In Qontrol gedaan, een remix voor Wildstylez en tot slot zijn we met Wildstylez en Headhunterz de studio in gedoken waarmee ook een release in de planning staat.

Hoe wij onszelf onderscheiden is lastig te zeggen. We horen heel vaak dat we de typische Noisecontrollers sound hebben. Zelf zijn we hier niet zo mee bezig. We maken tracks die we leuk vinden en in 1e plaats zelf van genieten. Ook kunnen je niet zeggen dat wij heel soft of hard produceren/draaien. Ik denk dat alles bij ons voorbij kan komen. Zolang we het zelf maar geweldig vinden :-).

4. Jullie hebben de afgelopen jaren al vaker opgetreden in het Silverdome. Hoe zijn jullie eerdere performances daar bevallen?

Ontzettend goed! De zaal en show is in het SilverDome geweldig. Ook het publiek en de sfeer was heel erg goed. Met Kasparov heb ik op Project Hardcore gedraaid. Ook dit vond ik heel erg gaaf om te doen. Opnieuw was er een hele goede show en geluid uit de kast getrokken. Zowel als artiest als bezoeker is dat erg belangrijk.

5. Knock Out! en Noisecontrollers = ?

Net als een echte bokswedstrijd betekent dat dat je al je uithoudingsvermogen nodig hebt, tegen een flinke stoot (bass) moet kunnen en wij er alles aan zullen doen om de zaal zo snel mogelijk Knock Out! te rammen!

Share:

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo