News / 29-12-2014

Knock Out!: The Ultimate Battle Night in Ahoy, het Colosseum van Rotterdam

Voor een nacht verandert Rotterdam in Rome en wordt Sportpaleis Ahoy omgetoverd tot het Colosseum. DJ’s worden gladiatoren, die het tegen elkaar opnemen in de arena. Voor het derde jaar op rij halen de hedendaagse Hardstyle helden hun strijdbijl onder het stof vandaan voor Knock Out! – The Ultimate Battle Night.

Net als voorgaande jaren gaat het op 21 maart 2015 weer hard tegen hard in de Rotterdamse battle arena. Voor vriendelijkheid in de DJ booth is even geen tijd. Slechts één ding telt: winnen. Niemand wordt gespaard. Verwacht messcherpe edits, legendarische remixen en heroïsche overwinningen in een bruut decor van vuur, rook, lasers en licht.

De gladiatoren die deze nacht met elkaar zullen strijden zijn zorgvuldig geselecteerd. Hun harde training is begonnen, maar wie nemen het eigenlijk tegen elkaar op?

Kom alvast in de Knock Out! stemming met de trailer!

Line-up
Frontliner vs Max Enforcer
Time to rock in deze battle. The Melodyman neemt het op tegen de veelzijdige Max Enforcer. Deze battle kan alle kanten op, van melodieus tot hard. Als dat maar goed gaat…

Radical Redemption vs B-Front
Don’t fuck with the Radical. Maar zeg dat niet tegen B-Front, want die gaat de strijd maar al te graag aan. Het is W.A.R. en of Ahoy er zonder kleerscheuren vanaf komt is nog maar de vraag, want deze titanen nemen alles en iedereen mee in hun weg naar de overwinning.

Coone vs Psyko Punkz
Twee meesteracts als het gaat om lyrics in hun tracks. Zet die tegenover elkaar en de edits vliegen je gegarandeerd om de oren. En of het nu euforisch of wat steviger is, daar draaien beide acts hun handen niet voor om.

Ran-D vs Hard Driver
Who is the hunter and who is the prey? Je zou Hard Driver als The Hunter een voorsprong geven, maar vlak Ran-D niet uit. Hij beschikt over de juiste Antidote en dus belooft dit een interessant duel te worden.

Frequencerz vs Digital Punk
They still don’t give a fuck. Collab of niet, het zal deze mannen weinig uitmaken hoe het de ander vergaat op het strijdtoneel. De messen zijn geslepen, wie deelt de KO uit?

E-Force vs Chain Reaction
Close your eyes and count like a boss? Het is Mr. Seven vs Mr. The Record Breaking. Meer uitleg heeft deze battle niet nodig. Dit wordt hard tegen hard, tot de laatste snik.

Atmozfears vs Adrenalize
Vrienden buiten de ring, maar in de arena zullen geen handjes worden geschud. Nederland tegen Denemarken wordt een strijd tussen de melodieën.

Warface vs Deetox
Deze battle eindigt hoe dan ook met een oorverdovende knal. Warface en Deetox zullen elkaar bestoken met kicks die buitengewoon hard zullen inslaan. Wie er nog overeind staat als de kruitdampen zijn opgetrokken, blijft tot het laatste moment ongewis.

Warming up by Sound Rush

Villain is de Master of Ceremony deze nacht. Aan hem de taak om alles in goede banen te leiden.

De voorverkoop start zaterdag 10 januari om 13.00 uur via de b2s ticketshop. Voor meer informatie over Knock Out! The Ultimate Battle Night check je deze website.

Share:

Mailinglist from b2s