News / 08-01-2020

Koningshuis staat op klappen voor Supersized Kingsday Festival

Den Haag – Het rommelt in het Koningshuis. Bronnen bevestigen dat de hoeveelheid confetti inmiddels niet meer te houden is. “Er is ons verzocht om niet meer op audiëntie te komen vanwege ontploffingsgevaar”, aldus het ministerie. Het paleis staat op klappen, dus we wachten niet langer met het grote nieuws. Supersized Kingsday Festival is terug op 27 april op Aquabest, Eindhoven! De Koninklijke familie heeft alle attributen alweer ruim op tijd klaar staan om er weer een knalfuif van te maken.

Het Koninklijk paar heeft grootste plannen aangekondigd, zo dopen ze samen met organisatie B2S het terrein officieel om tot een Koninkrijk der Harde stijlen. “Elk kostbaar genre van deze mooie muzikale cultuur verdient een waardige vertegenwoordiging tijdens de grootste festiviteiten van Nederland”, aldus het paar. Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft aangegeven op deze dag de troon graag te willen delen met een aantal grootheden. Wie dat zijn houdt hij nog even groot staatsgeheim. De organisatie is achter de schermen druk in de weer om de wensen van het Koningspaar en het geliefde volk wederom te overtreffen. Hare Majesteit Koningin Máxima voegt eraan toe: “dit jaar gaan we écht maximaal!”.

Meer informatie wenst Het Koninklijk Paar en organisatie B2S op dit moment nog niet prijs te geven, met uitzondering van de datum waarop het volk zich zeker kan stellen van toegang tot deze heugelijke festiviteit. Op woensdag 15 januari om 20:00u zullen de echte Hollanders traditiegetrouw een mooie korting ontvangen. Zijne Majesteit: “We willen uiteraard eer doen aan de normen en waarden van ons volk, dus zorg maar dat je dat Kingsdeal ticket pakt”.

Share:
Supersized Kingsday

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo