News / 09-04-2019

De liefde voor B2S in inkt

Energie. Met duizenden mensen voor een podium staan en als één man losgaan. Onderweg naar een feestje extra opwarmen met een goede warm-up set. Na een week lang werken even keihard stoom afblazen met de dikste kicks door de speakers. De hardere stijlen geven ons het shot adrenaline dat onze batterij helemaal oplaadt. Het is zoveel meer dan muziek alleen. Wat ook voor een flinke dosis energie kan zorgen, is het zetten van een tattoo. Vooral als achter de inkt iets schuilt met diepere betekenis. Een aantal van onze meest dedicated fans liet hun liefde voor de scene vereeuwigen en liet het B2S logo voor altijd op hun lijf zetten. Dit is het verhaal van Linda en Manon die bij Bunker Tattoo in Breda een nieuw hoogtepunt aan hun hardere stijlen carrière creëerden.

Toen haar vrienden haar in 2015 meenamen naar haar eerste hardere stijlen evenement Reverze was Manon verkocht. You have to be in it to understand, was absoluut waarheid voor haar. In de jaren die daarop volgden kreeg de muziek een steeds belangrijkere rol in haar leven. De sfeer, de energie, de adrenaline. Het hardere werk heeft haar voorkeur. “Mijn favoriete genre is Raw. Door de energie die je daarvan krijgt, kan je makkelijk een hele dag losgaan”. Buitenstaanders verwachten het niet, maar volgens Manon creëert Raw niet alleen maar een overdosis aan adrenaline, “De sfeer op Raw feesten vind ik persoonlijk het beste!” Het stukje energie is iets wat in het dagelijks leven handig uitpakt. “Ik luister graag muziek als ik ga schoonmaken bijvoorbeeld. Vervelende klusjes zijn zo gepiept!” Maar de echte kick zit hem natuurlijk in een goede plaat op een groot feest. “Het gevoel op een feest wanneer duizenden mensen dezelfde tekst mee blèren is echt fantastisch!”

Voor Manon was het zetten van een tattoo extra spannend. Het is namelijk haar eerste tattoo ever. Maar waarom dan de keus voor het B2S logo op haar lijf? Naast magische moment op een feest of de nodige energie boosts op het thuisfront heeft zich nog een andere diepe connectie met de hardere stijlen gevormd. Manon is lid van het panel en dat betekent veel, “Ik ben nog steeds erg blij dat ik onderdeel ben van het B2S panel en daarom mag meedenken. Ik voel me echt speciaal!” Naast de connectie met het merk B2S is de band met andere panelleden ook een belangrijke reden voor het zetten van een tattoo geweest. “Ik heb met een aantal panelleden echt een speciale familieband opgebouwd. Dat ik dit mag vereeuwigen met een tattoo vind ik erg bijzonder en ben ik erg dankbaar voor.”

Ook Linda liet het B2S vereeuwigen in inkt. Het was een poster waar ze iedere dag langs fietste die haar interesse wekte. Een snelle YouTube-search naar de artiesten die op die poster stonden, veranderde haar leven. “Ik was op slag verliefd!” Gelukkig hielden de maten van haar toenmalige vriendje ook van Hardstyle en werd ze uitgenodigd mee te gaan naar Q-Base. “Mijn moeder was niet zo happy aangezien ik met negen ‘vreemde’ jongens mee ging, maar ik had de tijd van mijn leven!”. De band die de muziek tussen mensen kan creëren, werd Linda ook meteen duidelijk, “Hardstyle bracht ons allemaal samen en de groep werd een soort tweede familie.” De muzikale voorkeur van Linda is uitgebreid, maar moet wel een ziel hebben, “Ik hou van muziek met een goede melodie en veel gevoel. Dit varieert van Euforische (Early) Hardstyle tot Hardcore. Ieder genre heeft zijn charmes.” Dat gevoel wekt in het geval van Linda ook energie en adrenaline op, “Wanneer ik de hardere stijlen hoor, heb ik het gevoel dat ik de hele wereld aankan!” Wat Linda betreft kan de muziek net dat beetje extra geven, “Ook tijdens het sporten zorgt het voor een oppepper. Ik kan net wat verder gaan dan wanneer ik geen muziek luister of tracks met minder bpm.”

Het zetten van een tattoo was eerder uitputtend, maar het hebben van de tattoo heeft een andere betekenis, “Het feit dat B2S vereeuwigd is op je lijf geeft weer wél een kick!” De reden achter haar tatoeage? In zekere zin heeft B2S haar doen verbazen, “Iets meer dan een jaar geleden heb ik me aangesloten bij het panel. Hier heb ik een hele andere kant leren van B2S, veel gave dingen mogen doen en heel veel mooie mensen mogen ontmoeten.” Net zoals Manon hecht Linda veel waarde aan de speciale band die is opgebouwd met het panel. Die andere kant van B2S heeft deels te maken met haar helpende hand backstage, “Een van de momenten die mij het meest energie hebben gegeven is Decibel outdoor in 2018. Tijdens deze editie heb ik gedeeltelijk mogen werken en natuurlijk ook gefeest. Die afwisseling is zo gaaf! Het ene moment zie je alle heftrucks, gators en vrachtwagen over het terrein rijden. Het andere moment sta je tussen het publiek te genieten van al het moois. Van tickets scannen tot plastic beesten opblazen en het publiek ingooien en het beantwoorden van vragen bij de informatiestand. Dat geeft echt een nieuwe dimensie aan de evenementen. Ik krijg net zoveel energie als ik er werk als wanneer ik zelf feest.”

Share:
Other Events

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo