News / 16-05-2017

Loudfest interview | Chris One

 1. Chris One, een exclusieve naam op de line-up van Loudfest! Waar heb je de afgelopen jaren uitgehangen?
  Het is super weer terug te zijn op een Raw b2s evenement! Dat ik de laatste jaren niet zo super actief ben geweest heeft meerdere redenen. Allereerst heb ik mijn studie afgemaakt, heb ik het iets rustiger aan gedaan wegens wat ‘behind-the-scenes’ gedoe en moest ik mijn plek in dit ‘nieuwe’ Hardstyle tijdperk vinden. De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met wat vette dingen voor op de dansvloer!
 1. Je draait op Loudfest. Is dit je comeback?
  Je zou het zo kunnen noemen… maar dat ik niet zo in de spotlight heb gestaan de laatste tijd, betekend niet dat ik ooit ben weggeweest. Hardstyle is altijd bij je en ik weet zeker dat veel fans dat met mij eens zijn.
 2. Kunnen we wat nieuws van je verwachten in de nabije toekomst?
  Zeker! Ik heb dit jaar “Who Is The Real” gereleased samen met The Strangerz en de lang verwachte “Deadmatch” komt er ook aan. Daarnaast ben ik bezig met toffe, nieuwe muziek en vette samenwerkingen. Daar zal je wat van horen op Loudfest!
 1. Waar hoop je over 5 jaar te zijn als Chris One?
  Goede vraag! Ik wil me muzikaal meer uiten dus mijn plan is een manier van leven te creëren waarbij ik veel tijd in mijn muziek kan steken. En uiteraard de dingen die daarbij komen kijken – meer optreden!
 1. Je hebt een toffe podcast voor Loudfest gemaakt. Hoe heb jij de tracks geselecteerd?
  Dankje! Over het algemeen heb ik altijd een goed idee van het type feest waar ik draai, zoals welke artiesten er naast mij draaien en welke sfeer het feest heeft. Dat geeft me automatisch een goede lijst van tracks waaruit ik kan kiezen. Vanuit daar start ik en werk in naar een set met veel energie, wat meer sfeervolle tracks in het midden en eindig ik met knalplaten. Voor deze podcast wilde ik met tracks spelen waar ik goede herinneringen aan heb met betrekking tot de Raw van vroeger. Dat in combinatie met wat nieuwere tracks.
 1. Wat kunnen we verwachten van je Loudfest optreden?
  Wat ouds en wat nieuws – maar zeker met de 100% Loudness ervaring! Jullie krijgen tracks te horen die je niet overal hoort, om los te gaan met mensen die hetzelfde denken als jij en die echte underground vibe te voelen.
 1. Dit is de tweede editie van Loudfest maar een nieuw evenement voor jou. Wat zijn je verwachtingen?
  Allereerst verheug ik me erop de locatie met mijn eigen ogen te zien- het ziet er supervet uit. Ik verwacht een goed geluidssysteem (die er altijd is bij b2s) en het, zoals ik het zelf noem, ‘bunker gevoel’. En uiteraard het toegewijde publiek.
 1. Waarom moeten bezoekers zeker aanwezig zijn bij jouw set?
  Als ik een beetje mag opscheppen zou ik zeggen dat ik wat anders doe dan de rest en tegenwoordig zie je dat niet meer zo vaak. Er zullen exclusieve tracks zijn en speciale edits waarvan ik denk dat bezoekers dat erg leuk zullen vinden.

Tickets zijn nog verkrijgbaar via de b2s ticketshop. Kom alvast in de stemming voor Loudfest met Chris One z’n podcast.

 

Share:
Loudness

Mailinglist from b2s