News / 08-03-2017

Loudfest maakt haar debuut in de RDM Onderzeebootloods

Op 20 mei wordt de Rotterdamse haven compleet ontregeld. De zeecontainers schudden en de roestige kranen denderen mee op de keiharde beats van Loudfest! Een locatie die compleet nieuw is voor het feestpubliek zal ditmaal de meest dedicated liefhebbers van Raw verwelkomen tijdens dit snoeispektakel. Met haar stalen constructies, donkere muren en industriële ligging is de RDM Onderzeebootloods bij uitstek een plek die Raw Hardstyle ademt.

Check wat je kunt verwachten met de trailer!

Loudfest zal het eerste evenement binnen de hardere stijlen zijn wat op deze locatie plaatsvindt, met maar liefst drie area’s. Ooit fungeerde de loods als bouwplaats van onderzeeërs voor de marine. Er kon maar liefst aan drie boten tegelijk worden gesleuteld. De ideale situatie en ruimte om een evenement als Loudfest te laten plaatsvinden. Met zowel een indoor- als outdoor mainstage wordt het maximaal losgaan! Alleen de rit naar het terrein toe stoomt je klaar voor al het Raw-geweld. Door de ligging in het Rotterdamse havengebied kom je langs hoge kranen, gigantische schepen en rijen zeecontainers die het ruige sfeertje perfect overbrengen. Wees als echte Raw warrior dus verzekerd van een ticket voor dit allereerste Hardstyle evenement in deze splinternieuwe locatie!

Niet alleen heeft Loudfest met de voormalige onderzeebootloods een perfecte locatie te pakken, ook de line-up is een goede reden dit festival niet te willen missen. Zoals je van ons gewend bent trakteren we jullie op een ultieme selectie Raw grootheden, maar geven we jong talent ook de kans zich te bewijzen. En grootheden hebben we. Naast helden als Radical Redemption, Adaro en Warface mag resident B-Front natuurlijk niet ontbreken. Natuurlijk is er gedacht aan degene die het nog wat harder willen met acts als Rebelion, E-Force en Delete. Extra benieuwd geworden naar de rest van de line-up? Check ‘m hieronder!

LINE UP
Radical Redemption
B-Front
Adaro
Warface
Delete
E-Force
Sub Sonik
Rebelion
Phuture Noize
Chris One
Jason Payne
Sub Zero Project
Radiance
Psyched
The Geminizers
Riot Shift
MYST
Re-Mind
Crossfight
The Shade
D-Verze
Hosted by Nolz, Livid en Focus

Op 20 mei gaat het dus gebeuren: Loudfest in de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam. Blijf op de hoogte en meld je aan op het officiële evenement. Op 11 maart om 12.00 uur gaan de tickets in de verkoop via de officiële b2s ticketshop. Zorg dat je erbij bent!

Share:
Loudness

Mailinglist from b2s