News / 15-09-2008

PARKZICHT HOUSE REUNION 2008

Op zaterdag 29 november 2008 is het tijd voor de jaarlijkse Parkzicht house reunion in het Maasgebouw te Rotterdam. Clarence van der Palm, de grondlegger van het legendarische Parkzicht, en organisator b2s hebben voor de vierde keer op rij de handen ineen geslagen voor dit legendarische evenement.

De voorgaande edities waren allemaal uitverkocht en dus kan de re�¼nie in 2008 niet uitblijven!

Wie er de voorgaande keren bij was praat er nu nog over, en wie er niet was, heeft er nu nog spijt van. Het is duidelijk dat niemand dit feest wil missen.

Tijd voor meer informatie ! Ook dit keer is er weer gezorgd voor een spraakmakende line-up. Wederom zullen er 3 areaâ?â?¢s geopend zijn waar alle residents en veel geboekte artiesten uit de Parkzicht tijd aanwezig zullen zijn. Te weten;

Rob

Parkneger

Robin Albers

Joshua

Ricky da Dragon

MC Joe

Lars

Paul

Miss Monica

Panic

Ludie

Pat C

Stanton

Live: MC Hughie Babe

De voorverkoop voor de Parkzicht reunion start op zaterdag 20 september om 10.00 uur. Kaarten kosten 27,50 euro (ex fee) en zijn te verkrijgen via alle voorverkoop kanalen van Ticketonline, waaronder internet, het callcenter en de Free Record Shops.

Omdat de Parkzicht tijd inmiddels al weer wat jaren geleden is, willen we je er op attenderen dat er voor dit speciale evenement een minimum leeftijd is vastgesteld van 28 jaar en ouder. Bij twijfel kan om legitimatie gevraagd worden, dus zorg dat je dit bij je hebt.

Algemene info:

Zaterdag 29 november 2008

22.00 â?” 06.00 uur

Maasgebouw, van Zandvlietpein 1, Rotterdam

Kaarten: 27,50 Euro (ex fee)

Leeftijd: 28+

Share:

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo