News / 11-09-2017

De perfecte combinatie van kicks, bass en melodieën tijdens Euphoria!

Het is weer tijd om intens te genieten van de beste euforische Hardstyle van dit moment! 013 in Tilburg maakt zich wederom op voor een nieuwe editie van Euphoria. Met een heerlijke line-up en een knallende show laat b2s zien dat euforische Hardstyle nog lang niet weg te denken is en altijd een plek heeft gehad in het brede b2s portfolio. Zet 2 december dus groots in je agenda en lees hier wat je kunt verwachten.

Euphoria: al jaren vaste prik in de agenda van organisatie b2s. Zelfs toen het er even op leek dat melodieuze klanken en muzikale basslines langzaam in populariteit afnamen. Toch bleven namen als Bass Modulators en Brennan Heart op de bovenste plank staan. Bleef jong talent als Sound Rush en Devin Wild zich ontwikkelen en maakte acts als Audiotricz nog meer naam voor zichzelf. Meer dan genoeg redenen om deze heren uit te nodigen voor Euphoria dus.

Brennan Heart
Bass Modulators
Audiotricz
Cyber
Sound Rush
Devin Wild
ANDY SVGE live
hosted by Villain

Al een aantal jaar is 013 in Tilburg de thuisbasis voor Euphoria. Het sfeervolle poppodium is van alle gemakken voorzien. Ook ligt de 013 op loopafstand van Tilburg centraal station en is er een parkeergarage letterlijk de hoek om. Speciaal voor Euphoria houdt het poppodium haar deuren extra lang open. Waar normaal de muziek in de Tilburgse binnenstad al vroeg uit gaat, knallen we tijdens Euphoria tot 06.00 uur door!

Tickets gaan op 23 september vanaf 12.00 uur in verkoop en haal je hier. Check onze officiële website snel voor alle info. Mis deze gloednieuwe editie van Euphoria niet!

Share:
Euphoria

Mailinglist from b2s