News / 12-04-2008

PUSSY LOUNGE 7 JUNI OPNIEUW IN DE MATRIXX

Op zaterdag 7 juni zal het dolwaze erotische concept Pussy lounge voor de 7e keer onderdak vinden in de Matrixx te Nijmegen. Deze club met vriendelijke atmosfeer, het stijlvolle interieur, het grote podium en de centrale DJ booth past helemaal bij het gevoel van Pussy lounge. De mensen zijn altijd gezellig en de sfeer is altijd goed. Daarom op 7 juni de 7e editie!

Bovendien weten de DJâ?â?¢s de boel altijd op zijn kop te zetten. Ook dit keer kun je weer een rijtje bekenden verwachten. De line up is als volgt:

Darkraver

Rob & MC Joe

Da Pauli

Zany

JP

Paul Elstak

MC Ruffian

Buiten dat kan de trouwe Pussy lounge bezoeker natuurlijk ook een hoop aan entertainment verwachten! Herinneren jullie je de douches nog van voorgaande keer? Enkele jongemannen gingen zelfs live voor het publiek uit te kleren en kregen er nog een gratis douchebeurt bij!

Ook deze editie zul je je ogen weer kunnen uitkijken en kunnen je oren genieten van de lekkerste beats op gebied van Hardstyle, Oldschool en Early rave! B2S zal weer alles uit de kast trekken om je een onvergetelijke avond te bezorgen. En residents Darkraver, Paul Elstak en MC Ruffian helpen daar altijd graag een handje aan mee! Alles kan en alles mag, dus gooi die remmen los en kom op zaterdag 7 juni naar de Matrixx!

Kaarten kosten 17,50 Euro en zijn alleen aan de deur verkrijgbaar. Zorg dus dat je op tijd bent om teleurstelling te voorkomen!

Algemene informatie:

Zaterdag 7 juni 2008

The Matrix, Wijchenseweg 204, Nijmegen

22.00-05.00 uur

Tickets: 17,50 Euro (doorsale only)

Min. leeftijd: 18+

Poppinâ?â?¢ your cherry with bitches and beats!

Klik hier om het evenement te bekijken

Share:

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo