News / 05-06-2017

Pussy lounge at the Park – latest info

Start de motoren, want het is bijna tijd voor een splinternieuwe editie van Pussy lounge at the Park. Aanstaande zaterdag kun je op het Breepark weer genieten van een waar Freestyle spektakel. Onze residents, gast DJ’s en danseressen staan al klaar in de startpositie, jullie ook? Check alle laatste info die je vooraf dient te weten hieronder en onthoud: what happens at Pussy lounge stays at Pussy lounge!

Time table
13.00 – 15.00 Dark-E
14.30 – 16.00 Pat B
15.30 – 17.00 Dr. Rude
16.30 – 18.00 Ruthless
17.30 – 19.00 Zany
18.30 – 20.00 Darkraver
19.30 – 21.00 Charly Lownoise
20.30 – 22.00 The Viper
21.30 – 22.30 Paul Elstak
22.30 – 23.30 Resident Rumble
23.30 – 00.30 Neophyte
00.00 – 01.00 Mad Dog

Hosted by Ruffian

Uitverkocht!
Pussy lounge at the Park is volledig uitverkocht! Er zijn geen tickets meer beschikbaar.

Een hoop speciale activiteiten
Ook tijdens deze editie van Pussy lounge zijn er weer een aantal leuke activiteiten die je kunt doen op het terrein. Wist je dat het reuzenrad tijdens Pussy loungea the Park ongeveer 150 rondjes draait? Hoeveel rondjes hou jij het vol? Denk jij dat je het langst kunt blijven staan op een surfboad? Laat het zien en misschien ben jij een van de gelukkigen die een leuke prijs wint; we double dare you! En duik je tussendoor even het Pitstop café in voor een shotje en een dansje op de leukste feest hits.

Volg Pussy lounge at the Park online
Tijdens en na Pussy lounge at the Park wordt er foto- en videomateriaal gedeeld op de social media kanalen van b2s. Volg b2s via FacebookTwitter, & Instagram om op de hoogte te blijven van wat er tijdens het evenement gebeurt. Volg ook de speciale Pussy lounge Facebook & Instagram pagina voor exclusieve content. Deel je party ervaring met ons en gebruik altijd de hashtag #Pussylounge wanneer je iets over het evenement post op social media.

Woov
Ook zo’n hekel aan de vraag ‘Waar ben je?’ en het antwoord dat je veel later krijgt; ‘Bij mainstage rechtsvoor’. Naar Pussy lounge ga je voor de gezelligheid, de muziek, de sfeer. Niet om de hele tijd te moeten zoeken naar je vrienden, de bar of je favoriete DJ’s. Daarom werken we nu samen met Woov. Met Woov kan je altijd precies zien waar je vrienden zijn en vind je alle laatste festival informatie in één handige app. Zo hoef je je nooit meer druk te maken waar alles en iedereen is en houdt je meer tijd over om te feesten. Let’s Woov!

Download Woov via iOs of Android.

Snapchat
Voeg officialb2s toe op Snapchat om backstage footage van Pussy lounge at the Park te zien.

Photobooth
Tijdens Pussy lounge at the Park kunnen jij en je vrienden helemaal losgaan met verkleden en op de foto gaan in de speciale photobooth! De foto’s hiervan kun je na het evenement hier terugvinden.

Merchandise
Ook dit jaar is er nieuwe lijn met Pussy lounge merchandise verkrijgbaar tijdens Pussy lounge at the Park. De volledige collectie is verkrijgbaar bij de merchandise stand op het festivalterrein en wat overblijft wordt in de week erna online gezet in de shop. Wees er snel bij, want de items zijn altijd erg geliefd en op is op!

Pussy lounge CD
De unieke Freestyle sound van Pussy lounge wordt dit jaar wederom op een speciale 2CD vastgelegd door de residents: Darkraver & Ruthless en The Viper & Paul Elstak aangevuld met de vocals van de voice of Pussy lounge: Ruffian.

De CD is vanaf deze week te koop in de b2s merchandise store. Ook is de CD op het evenement zelf verkrijgbaar bij merchandise stand. Van 19.00 tot 19.30 zal hier een signeersessie plaatsvinden met Paul Elstak & The Viper, en van 21.00 tot 21.30 met Darkraver en Ruthless.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens Pussy lounge at the Park is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7 en je kunt hier zowel contant als met PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is mogelijk om tijdens het evenement naar je locker te gaan.

iLost
Ben je iets verloren tijdens Pussy lounge at the Park? In de week na het evenement komen alle gevonden voorwerpen online te staan op ilost.nl.

Munten & pinnen
Op het festivalterrein bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. Je kunt geen contant geld opnemen.

Toiletten
De toiletten op dit evenement zijn gratis: maak er dan ook gebruik van! Voor de mindervaliden is er een speciaal toilet aanwezig. Wildplassen is uiteraard niet toegestaan. Daarnaast kun je jezelf bij de toiletten even gratis opfrissen met diverse producten zoals deodorant, gel en haarlak. Ook is hier gratis drinkwater uit de kraan verkrijgbaar.

Wat mag je meenemen?
Deodorant en zonnebrand mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen om veiligheidsredenen helaas niet mee. Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan. Mocht je speciale medicatie gebruiken of een speciaal dieet volgen, dan moet ook dit in een gesloten verpakking zitten wanneer je het terrein betreedt. Ook dien je een doktersverklaring te kunnen laten zien.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Breda. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Pussy lounge at the Park feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand. De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.

Denk je dat iemand te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Auto & parkeren
Wanneer je met de auto komt neem je afrit 16 Breda-Noord vanaf de snelweg. Het navigatieadres hiervoor is: Minervum 7090, 4817 ZK, Breda. Daarna volg je de gele borden ‘Pussy lounge’. De parkeerterreinen zijn vanaf 12:00 uur open. Probeer de piekuren zoveel mogelijk te mijden. Er zijn uitgebreide maatregelen genomen om het parkeren zo goed mogelijk te laten verlopen. Het is door de Gemeente Breda ten strengste verboden wild te parkeren langs de toegangswegen, dus volg de instructies van de verkeersregelaars netjes op. Het parkeerterrein ligt op vijf minuten lopen van de ingang en een parkeerkaart kost €12.

Ben je mindervalide of slecht ter been en kom je met de auto? Geef dit dan bij de eerste parkeerwachter aan voordat je het reguliere parkeerterrein oprijdt.

Bus
Kom je met een eigen georganiseerde busreis naar Pussy lounge at the Park? Meld deze dan zo snel mogelijk aan via info@b2s.nl. Wanneer je met een touringcar komt, neem je afrit 15 Breda vanaf de snelweg. Het navigatieadres hiervoor is: Bavelseparklaan 20, 2817 ZJ, Breda. Daarna volg je de gele borden.

Kiss & ride
Speciaal voor mensen die gebracht en weer opgehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride. Let goed op dat je hier ook daadwerkelijk wordt afgezet en er na afloop van het evenement ook weer afspreekt.

Openbaar vervoer
Breda is prima te bereiken met de trein. Het beste kun je naar NS-station Breda reizen. Vanaf daar zullen vanaf 12:00 uur pendelbussen van en naar het festivalterrein rijden. Een retourkaartje kost €5 en is verkrijgbaar op het NS-station. Raadpleeg voor vertrek de NS voor exacte vertrek- en aankomsttijden.

Het weer
De weersvoorspellingen voor zaterdag zien er tot nu toe redelijk goed uit. Overdag zal de temperatuur rond de 22 graden zijn met wat bewolkin. ‘s Avonds kan het flink afkoelen. Zorg ervoor dat je voorbereid bent en houd de voorspellingen de komende dagen in de gaten. Extra kleding meenemen is mogelijk, dit kun je overdag kwijt in je kluisje.

Meer informatie
Check voor meer informatie over Pussy lounge at the Park deze website.

 

Share:
Pussy Lounge

Mailinglist from b2s