News / 31-05-2018

Pussy lounge at the Park – latest info

Ga nog snel even onder de zonnebank, want de heetste poolparty van het jaar staat voor de deur! Het terrein van Pussy lounge at the Park wordt namelijk omgetoverd tot een tropisch zwemparadijs. Geniet aanstaande zaterdag van de lekkerste bikini babes, de heetste Freestyle beats en de grootste super soakers. We kunnen garanderen dat jij sowieso verkoeling nodig hebt… Ga helemaal los totdat de zon ondergaat en sluit de dag spectaculair af met een kletsnatte, knaller van een show! Alle informatie die handig is om alvast te weten lees je hieronder.

Time table
13:00 – 15:00  Crude Intentions
14:30 – 16:00  Genius
15:30 – 17:00  Dr Phunk
16:30 – 18:00  Ruthless
17:30 – 19:00  Darkraver
18:30 – 19:30  Luna
19:30 – 20:30  Dee-Block & S-te-Pack
20:30 – 21:30  Panic
21:00 – 22:30  Paul Elstak
22:00 – 23:30  Korsakoff
23:00 – 00:30  The Viper
00:00 – 01:00  Tha Playah
Hosted by Alee & Boogshe

Uitverkocht!
Pussy lounge at the Park is volledig uitverkocht! Er zijn geen tickets meer aan de deur.

Een hoop speciale activiteiten
Ook tijdens deze editie van Pussy lounge zijn er weer een aantal leuke activiteiten die je kunt doen naast lekker losgaan op Freestyle beats. Draai een rondje in het reuzenrad en geniet samen van het uitzicht over het hele terrein. Wil je graag een leuke herinnering vastleggen met je vrienden? De welbekende Pussy lounge photobooth is wederom aanwezig!

Een poolparty kan natuurlijk niet zonder zwembad 😉 Speciaal voor deze editie is het oude en vertrouwde feest café veranderd in een heuse poolparty met onze vaste feest DJ’s DJ Noze en DJ Timmy en zijn er uiteraard weer verschillende gastoptredens. Wie hier ook even achter de decks kruipen, blijft nog even een verrassing… Dus breng even een bezoekje vergeet je zwembroek, bikini en handdoek niet!

Wil je even lekker bijkomen van al deze activiteiten? Kom dan een lekkere cocktail drinken bij de cocktailbar op het terrein! Hier heb je een ruime keuze uit allerlei lekkere zomerse drankjes.

Calling all inflatables
Tijdens deze editie van Pussy lounge at the Park gaan we een record aantal inflatables in de lucht gooien, onder leiding van Roulette-act Dee-Block & S-te-Pack. Neem dus allemaal je inflatable(s) mee (graag leeg bij de ingang), die je kunt laten opblazen bij het speciale opblaaspunt op het terrein. Om klokslag 20.00 uur zullen we met z’n allen onze inflatables in de lucht gooien. This is going to be epic!

Volg Pussy lounge at the Park online
Tijdens en na Pussy lounge at the Park wordt er foto- en videomateriaal gedeeld op de social media kanalen van b2s. Volg b2s via FacebookTwitter, & Instagram om op de hoogte te blijven van wat er tijdens het evenement gebeurt. Volg ook de speciale Pussy lounge Facebook & Instagram pagina voor exclusieve content. Houd onze Instagram stories in de gaten voor toffe video’s tijdens de dag! Deel je party ervaring met ons en gebruik altijd de hashtag #Pussylounge wanneer je iets over het evenement post op social media.

Merchandise
Ook dit jaar is er nieuwe lijn met Pussy lounge merchandise verkrijgbaar tijdens Pussy lounge at the Park. De volledige collectie is verkrijgbaar bij de merchandise stand op het festivalterrein en wat overblijft wordt in de week erna online gezet in de shop. Wees er snel bij, want de items zijn altijd erg geliefd en op is op!

Pussy lounge CD]
De unieke Freestyle sound van Pussy lounge wordt dit jaar wederom op een speciale 2CD vastgelegd door Darkraver & Ruthless en Paul Elstak &The Viper.

De CD is vanaf nu pre-orderen via deze link. Ook is de CD op het evenement zelf verkrijgbaar bij merchandise stand. Hier is tevens een signeersessie van 20.30 tot 21.15 met Darkraver, Ruthless en The Viper.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens Pussy lounge at the Park is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7 en je kunt hier zowel contant als met PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is mogelijk om tijdens het evenement naar je locker te gaan.

iLost
Ben je iets verloren tijdens Pussy lounge at the Park? In de week na het evenement komen alle gevonden voorwerpen online te staan op ilost.nl.

Munten & pinnen
Op het festivalterrein bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. Je kunt geen contant geld opnemen.

Toiletten
De toiletten op dit evenement zijn gratis: maak er dan ook gebruik van! Voor de mindervaliden is er een speciaal toilet aanwezig. Wildplassen is uiteraard niet toegestaan. Daarnaast kun je jezelf bij de toiletten even gratis opfrissen met diverse producten zoals deodorant, gel en haarlak. Ook is hier gratis drinkwater uit de kraan verkrijgbaar.

Wat mag je meenemen?
Deodorant rollers en zonnebrand crème mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen om veiligheidsredenen helaas niet mee. Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan. Mocht je speciale medicatie gebruiken of een speciaal dieet volgen, dan moet ook dit in een gesloten verpakking zitten wanneer je het terrein betreedt. Ook dien je een doktersverklaring te kunnen laten zien.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Breda. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Pussy lounge at the Park feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand. De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.

Denk je dat iemand te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Auto & parkeren
Wanneer je met de auto komt neem je afrit 16 Breda-Noord vanaf de snelweg. Het navigatieadres hiervoor is: Minervum 7090, 4817 ZK, Breda. Daarna volg je de gele borden ‘Pussy lounge’. De parkeerterreinen zijn vanaf 12:00 uur open. Probeer de piekuren zoveel mogelijk te mijden. Er zijn uitgebreide maatregelen genomen om het parkeren zo goed mogelijk te laten verlopen. Het is door de Gemeente Breda ten strengste verboden wild te parkeren langs de toegangswegen, dus volg de instructies van de verkeersregelaars netjes op. Het parkeerterrein ligt op vijf minuten lopen van de ingang en een parkeerkaart kost €12.

Ben je mindervalide of slecht ter been en kom je met de auto? Geef dit dan bij de eerste parkeerwachter aan voordat je het reguliere parkeerterrein oprijdt.

Bus
Kom je met een eigen georganiseerde busreis naar Pussy lounge at the Park? Meld deze dan zo snel mogelijk aan via info@b2s.nl. Wanneer je met een touringcar komt, neem je afrit 15 Breda vanaf de snelweg. Het navigatieadres hiervoor is: Bavelseparklaan 20, 2817 ZJ, Breda. Daarna volg je de gele borden.

Kiss & ride
Speciaal voor mensen die gebracht en weer opgehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride. Let goed op dat je hier ook daadwerkelijk wordt afgezet en er na afloop van het evenement ook weer afspreekt.

Openbaar vervoer
Breda is prima te bereiken met de trein. Het beste kun je naar NS-station Breda reizen. Vanaf daar zullen vanaf 12:00 uur pendelbussen van en naar het festivalterrein rijden. Een retourkaartje kost €5 en is verkrijgbaar op het NS-station. Raadpleeg voor vertrek de NS voor exacte vertrek- en aankomsttijden.

Het weer
De weersvoorspellingen voor zaterdag zien er tot nu toe redelijk goed uit. Overdag zal de temperatuur rond de 23 graden zijn met zon en wat bewolking. ‘s Avonds kan het flink afkoelen. Zorg ervoor dat je voorbereid bent en houd de voorspellingen de komende dagen in de gaten. Extra kleding meenemen is mogelijk, dit kun je overdag kwijt in je kluisje.

Meer informatie
Check voor meer informatie over Pussy lounge at the Park deze website.

Share:
Pussy Lounge

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo