News / 11-06-2019

Pussy lounge at the Park – latest info

Vamos festejar! Het is bijna tijd voor Pussy lounge’s Brazilliaanse zomer-carnaval. Over een paar dagen staat het Breepark helemaal in het teken van het enige echte Freestyle-festival van jouw zomer! Verwacht muito spicy danseressen, een overdosis aan showelementen, zomerse atividades zoals een rondje in de zweefmolen, photobooth, glitter stand en een potje ouderwets limbo dansen. Je kunt daarnaast wederom genieten van de lekkerste hapjes bij de verleidelijkste food trucks. Check hieronder de time table en andere latest info!

Time table
13:00 – 15:30 Plug ‘N Play vs. PLN-B vs. Kit Hype
15:30 – 16:30 Dr Phunk
16:00 – 17:00 Ransom
17:00 – 17:30 Pussy lounge Roulette: Outsiders vs. Quintino
17:30 – 19:00 Darkraver
18:30 – 20:00 Psyko Punkz
19:30 – 20:30 The Prophet
20:30 – 22:00 Friends of Pussy lounge: Darkraver vs. The Viper vs. Korsakoff
22:00 – 23:00 Endymion
22:30 – 00:00 D-Fence
23:30 – 01:00 Paul Elstak
Hosted by Alee & Jeff

Tickets zijn nog verkrijgbaar!
Tickets voor Pussy lounge zijn nog verkrijgbaar via de b2s ticketshop.

Volg Pussy lounge at the Park online
Tijdens Pussy lounge at the Park wordt er foto- en videomateriaal gedeeld op de social media kanalen van B2S. Volg B2S via FacebookInstagram om op de hoogte te blijven van wat er tijdens het evenement gebeurt. Volg ook de speciale Pussy lounge Facebook & Instagram pagina voor exclusieve content. Deel je party ervaring met ons en gebruik altijd de hashtag #Pussylounge wanneer je iets over het evenement post op social media.

Merchandise
Ook dit jaar is er nieuwe lijn met Pussy lounge merchandise verkrijgbaar tijdens Pussy lounge at the Park. De volledige collectie is verkrijgbaar bij de merchandise stand op het festivalterrein en wat overblijft wordt in de week erna online gezet in de shop. Wees er snel bij, want de items zijn altijd erg geliefd!

Pussy lounge CD
De unieke Freestyle sound van Pussy lounge wordt dit jaar wederom op een speciale 2CD vastgelegd door Darkraver & Ransom en Paul Elstak & Korsakoff. De CD is verkrijgbaar bij merchandise stand en online te bestellen via deze link. Er vindt tussen 19:45 en 20:15 een signeersessie plaats bij de stand met Darkraver en Korsakoff.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens Pussy lounge at the Park is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7 en je kunt hier zowel contant als met PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is mogelijk om tijdens het evenement naar je locker te gaan.

iLost
Ben je iets verloren tijdens Pussy lounge at the Park? In de week na het evenement komen alle gevonden voorwerpen online te staan op ilost.nl.

Munten & pinnen
Op het festivalterrein bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. Je kunt geen contant geld opnemen.

Toiletten
De toiletten op dit evenement zijn gratis: maak er dan ook gebruik van! Voor de mindervaliden is er een speciaal toilet aanwezig. Wildplassen is uiteraard niet toegestaan. Daarnaast kun je jezelf bij de toiletten even gratis opfrissen met diverse producten zoals deodorant, gel en haarlak. Ook is hier gratis drinkwater uit de kraan verkrijgbaar.

Wat mag je meenemen?
Deodorant rollers en zonnebrandcrème mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen om veiligheidsredenen helaas niet mee. Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan. Mocht je speciale medicatie gebruiken of een speciaal dieet volgen, dan moet ook dit in een gesloten verpakking zitten wanneer je het terrein betreedt. Ook dien je een doktersverklaring te kunnen laten zien.

Drugsbeleid
B2S conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Breda. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Pussy lounge at the Park feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand. De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.

Denk je dat iemand zich niet goed voelt? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Plug in | Party on
Het is belangrijk om altijd je oren zo goed mogelijk te beschermen tijdens een evenement. Meer informatie over gehoorbescherming vind je via I love my Ears. Oordoppen zijn uiteraard te koop op locatie, bij de bars.

Auto & parkeren
Wanneer je met de auto komt neem je afrit 16 Breda-Noord vanaf de snelweg. Het navigatieadres hiervoor is: Minervum 7090, 4817 ZK, Breda. Daarna volg je de gele borden ‘Pussy lounge’.

De parkeerterreinen zijn vanaf 12:00 uur open. Probeer de piekuren zoveel mogelijk te mijden. Het is door de Gemeente Breda ten strengste verboden wild te parkeren langs de toegangswegen, dus volg de instructies van de verkeersregelaars netjes op. Het parkeerterrein ligt op vijf minuten lopen van de ingang en een parkeerkaart kost €12.

Ben je mindervalide of slecht ter been en kom je met de auto? Geef dit dan bij de eerste parkeerwachter aan voordat je het reguliere parkeerterrein oprijdt.

LET OP! De A16 is afgesloten – richting Rotterdam
Van vrijdag 14 juni 22.00 uur tot maandag 17 juni 05.00 uur is de A16 vanaf knooppunt Klaverpolder tot knooppunt Dordrecht-Centrum in de richting van Rotterdam afgesloten. Houd rekening met 30-40 minuten extra reistijd. Omleidingen worden ingezet via knooppunt Zonzeel en knooppunt Klaverpolder. Kijk voor meer informatie op Van A naar Beter.

Bus
Kom je met een eigen georganiseerde busreis naar Pussy lounge at the Park? Meld deze dan zo snel mogelijk aan via info@b2s.nl. Wanneer je met een touringcar komt, neem je afrit 15 Breda vanaf de snelweg. Het navigatieadres hiervoor is: Bavelseparklaan 20, 2817 ZJ, Breda. Daarna volg je de gele borden ‘touringcars’.

Kiss & ride
Speciaal voor mensen die gebracht en weer opgehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride. Let goed op dat je hier ook daadwerkelijk wordt afgezet en er na afloop van het evenement ook weer afspreekt.

Openbaar vervoer
Breda is prima te bereiken met de trein. Het beste kun je naar NS-station Breda reizen. Vanaf daar zullen vanaf 12:00 uur pendelbussen van en naar het festivalterrein rijden. Een retourkaartje kost €5 en is verkrijgbaar op het NS-station. Raadpleeg voor vertrek de NS voor exacte vertrek- en aankomsttijden.

Het weer
De weersvoorspellingen voor zaterdag zien er tot nu toe redelijk uit. Overdag zal de temperatuur rond de 22 graden zijn met zon en kan op een buitje. ‘s Avonds kan het flink afkoelen. Zorg ervoor dat je voorbereid bent en houd de voorspellingen de komende dagen in de gaten. Extra kleding meenemen is mogelijk, dit kun je overdag kwijt in je kluisje.

Meer informatie
Check voor meer informatie over Pussy lounge at the Park deze website.

Share:
Pussy Lounge

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo