News / 06-03-2017

Pussy lounge – Freestyle Wintergames – latest info

De residents, guest DJ’s en Pussy lounge girls staan al in de startblokken, want het is aanstaande zaterdag tijd voor Pussy lounge – The Freestyle Wintergames! Wat je kunt verwachten? Een winters Freestyle paradijs met een knotsgekke show van sexy danseressen, opblaasobjecten die je om de oren vliegen, confetti en co2-kanonnen. Hiernaast zijn er allerlei toffe winterse activiteiten die je kunt doen. Benieuwd naar alles wat Pussy lounge je zaterdag te bieden heeft? Lees dan verder hieronder.

Time table
12:00 – 14:00  Nowaxx
13:30 – 15:00  Genius
14:30 – 16:00  Mystery
15:30 – 17:00  Ruthless
16:30 – 18:00  Darkraver
17:30 – 18:30  Deepack
18:30 – 19:30  Resident Rumble
19:30 – 20:30  Rob & MC Joe
20:00 – 21:30  Paul Elstak
21:00 – 22:30  The Viper
22:00 – 23:00  Kasparov
Hosted by Ruffian

Pussy lounge is bijna uitverkocht!
De tickets voor Pussy lounge – Freestyle Wintergames zijn bijna uitverkocht! De laatste tickets zijn verkrijgbaar via de b2s ticketshop.

Speciale activiteiten
Er zijn tijdens Pussy lounge een aantal leuke extra activiteiten die je kunt doen naast losgaan op de dikste Freestyle beats. Zo kun je chillen in de hot tub en heerlijk relaxen in de sauna. Uiteraard zijn hiervoor een aantal kleedhokjes geregeld waar je in alle rust kunt omkleden. Je kan je eigen handdoek meenemen en opbergen in je kluisje, maar deze zijn ook te verkrijgen op locatie.

Ben jij een waaghals? Glijdt dan van echte Pussy slide! Blijf je liever met beide benen op de grond? Geniet dan van een glaasje warme chocomel of glühwein. Heb je liever iets sterkers? Drink dan een cocktail bij de speciale mojito bar van Bacardi. Iets te eten erbij? Er zijn genoeg versnaperingen te krijgen bij Gunther zu Essen te vinden, onder het genot van echte Duitse schlagers.

Durf jij het aan om plaats te nemen op de snowboard simulator? Diegene die het langst op het snowboard blijft staan wint namelijk twee tickets voor Pussy lounge at the Park! Ook is de Pussy slide weer aanwezig, dit jaar met wedstrijdelement waarmee je ook tickets kunt winnen voor de editie in juni. Daarna kun je helemaal losgaan in de speciale après-ski hut op het terrein onder het genot van de gekste après-ski muziek door DJ Nozem en DJ Jimmy, hoe gekker hoe beter!

Hiernaast kun je jouw herinneringen vastleggen in de photo booth. Hier kun je jezelf gek uitdossen in Winter-stijl samen en op de foto gaan samen met je vrienden.

Merchandise
Ook dit jaar wordt er een nieuwe merchandise gelanceerd tijdens Pussy lounge’s Winter festival. De volledige collectie is verkrijgbaar bij de merchandise stand op het festivalterrein en wat overblijft wordt in de week erna online gezet in de shop. Wees er snel bij, want de items zijn altijd erg geliefd en op is op!

Weer & warmte
Als je denkt dat je het koud krijgt tijdens een festival in de winter, heb je het mis! Er zullen genoeg opwarmpunten zijn verspreid over het terrein, er is extra overkapping en het is lekker warm warm in de enorme, verwarmde en winddichte circustent. Toiletten en eetgelegenheden zijn ook overderkt. Houd er wel rekening mee dat het ‘s avonds flink kan afkoelen. Extra kleding kun je opbergen in je locker.

Volg Pussy lounge – Freestyle Wintergames online!
Tijdens Pussy lounge wordt er een hoop foto- en videomateriaal gedeeld op de social media kanalen van b2s. Volg b2s via Facebook, Twitter & Instagram om op de hoogte te blijven wat er tijdens het evenement gebeurt. Volg ook de Pussy lounge Facebook pagina voor exclusieve content! Deel je party ervaring met ons en gebruik altijd de hashtag #Pussylounge wanneer je iets over het evenement post op social media.

Snapchat
Voeg officialb2s toe op Snapchat en zie een exclusief backstage verslag van Pussy lounge met foto’s en video’s.

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens Pussy lounge is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7 en je kunt hier zowel met cash als met PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
Op het festivalterrein bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. Je kunt geen extra cash opnemen.

Spullen meenemen
Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan. Volg je een dieet of heb je medicatie die mee naar binnen moet, dan is dit uiteraard mogelijk! Zorg er wel voor dat dit in een gesloten verpakking zit. Voor het mee naar binnen nemen van medicatie vraagt b2s je wel om een doktersverklaring bij je te hebben.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Eindhoven. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Pussy lounge feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht op de Celebrate Safe website. Ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig.
Verdenk je iemand ervan dat hij/zij te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.


Vervoer

Per auto: festivalterrein Aquabest ligt dicht bij de snelwegen A2, A50 en E25. Stel je navigatie in op Ekkersweijer 1 te Best. Vanaf de snelwegen wordt er met gele borden duidelijk aangegeven hoe je naar het festivalterrein moet rijden. Parkeren kan rondom het festivalterrein en kost €10. Zodra je aankomt wordt je begeleid door de parkeerwachters.
– Met de trein: vanaf NS-station Best rijden er pendelbussen van en naar het festivalterrein. Een retourtje kun je bij de bus kopen voor €5. De eerste bus rijdt om 10.00 uur en de laatste bus rijdt tot 00.00 uur. Plan je route vooraf en houd de NS in de gaten voor belangrijke informatie en exacte treintijden.

Touringcars
Wanneer je een eigen busreis hebt georganiseerd, kun je de bus aanmelden voor een gereserveerde parkeerplaats via info@b2s.nl.

Meer informatie
Check deze website voor meer informatie over Pussy lounge – Freestyle Wintergames.

Share:
Pussy Lounge

Mailinglist from b2s