News / 27-12-2016

Pussy lounge NYE – latest info

Aanstaande zaterdag sluiten we het jaar knallend af tijdens Pussy lounge – NYE in de Brabanthallen. Tijdens deze New Years Eve ga je samen met de residents, gast DJ’s en danseressen al Freestylend het nieuwe jaar in. Bereid je voor op een knotsgekke jaarwisseling waarbij we het aftellen naar 00.00 uur natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder de boel helemaal op stelten te zetten. Benieuwd naar de time table? Die check je hieronder. Andere belangrijke info voor aanstaande zaterdag lees je ook hieronder.

Time table
20.00 – 21.30 Francois
21.00 – 22.30 Potato
22.00 – 23.30 Mark with a K
23.00 – 00.30 Ruthless
23.55 – 00.00 Countdown
00.00 – 01.30 Darkraver
01.00 – 02.30 Dana
02.00 – 03.00 Brennan Heart
03.00 – 03.30 Resident Rumble
03.30 – 04.30 Bass-D
04.00 – 05.30 Paul Elstak
05.00 – 06.30 The Viper
06.00 – 07.00 Vince

Hosted by Ruffian

Pussy lounge – NYE is volledig uitverkocht!
Pussy lounge NYE is uitverkocht; er zijn geen tickets meer beschikbaar.

Speciaal cadeautje voor de vroege bezoekers!
Pussy lounge is Pussy lounge niet zonder verrassing. We hebben iets speciaals voor de fans op Pussy lounge NYE. Kom je voor 23:30 uur binnen dan ontvang je een limited wristband. Dit wil je zeker niet missen, want sommige wristbands zijn heel speciaal. Je kunt hier namelijk hele toffe prijzen mee winnen!

– Een jaar gratis entree voor ieder b2s event samen met een vriend/vriendin
– Een jaar gratis entree voor ieder Pussy lounge event (hostings vallen hier niet onder) samen met een vriend/vriendin
– Een gratis ticket voor Pussy lounge Freestyle Wintergames samen met een vriend/vriendin
– Een exclusieve VIP tour op Pussy lounge NYE, inclusief meet & greet met de residents en danseressen
– Gratis merchandise items zoals een Pussy lounge CD, handfans, caps, zonnebrillen en meer
– Een gratis ritje in de funride

Je ontvangt je wristband nadat jouw ticket is gescand bij de entree. Maar alleen als je binnenkomt voor 23.30 uur! Check de tekst op je wristband om te zien of je gewonnen hebt. Ben jij een van de gelukkigen? Ga dan naar een van de b2s crew medewerkers om je prijs te verzilveren.

Volg Pussy lounge – NYE online
Tijdens Pussy lounge NYE wordt er foto-, en videomateriaal gedeeld op de social media kanalen van b2s. Volg b2s via Facebook, Twitter, & Instagram om op de hoogte te blijven van wat er tijdens het evenement gebeurt. Volg ook de Pussy lounge Facebook en Instagram voor exclusieve content! Deel je party ervaring met ons en gebruik de hashtag #Pussylounge wanneer je iets over het evenement post op social media.

Snapchat
Voeg officialb2s toe op Snapchat en zie een exclusief backstage verslag van Pussy lounge NYE met foto’s en video’s.

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens Pussy lounge NYE is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7 en je kunt hier zowel cash als PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
In de Brabanthallen bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. Het is niet mogelijk om contant geld op te nemen.

Rookbeleid
Roken is alleen in de aangegeven rookruimtes toegestaan.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Den Bosch. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Pussy lounge NYE feesten we veilig. Check dan de Celebrate Safe website om hier meer over te lezen.Vermoed je dat iemand te veel drugs of alcohol op heeft of voel je je zelf niet helemaal lekker? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO waarschuwt. De EHBO is er om je te helpen.

Auto
Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is per auto eenvoudig te bereiken en ligt op ongeveer een uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.

A2 vanuit Utrecht
Volg de instructie richting ‘s-Hertogenbsoch. Houd bij Knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk aan en neem dan afrit 46 Engelen. Vanaf dat punt kun je de bebording richting Brabanthallen volgen.

A2 vanuit Eindhoven
Volg de instructie richting ‘s-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Empel de A59 richting Waalwijk aan en neem dan afrit 46 Engelen. Vervolgens volg je de borden richting Brabanthallen.

A59 vanuit Nijmegen
Volg vanaf de A59 de instructies richting ‘s-Hertogenbosch. Houd bij Knooppunt Hintham de A2 richting Utrecht aan. Bij Knooppunt Empel dien je de A59 richting Waalwijk te volgen, waarna je afslag 46 Engelen neemt. Vervolgens wijst de bebording ‘Brabanthallen’ je de weg.

A59 vanuit Rotterdam
Volg vanaf de A59 de instructie richting ‘s-Hertogenbosch en neem dan afrit 46 Engelen. Vanaf daar wijzen de borden met ‘Brabanthallen’ je de weg.

Parkeren
Er zullen tijdens Pussy lounge NYE verschillende parkeerterreinen geopend zijn, dus er is voldoende parkeergelegenheid. Volg de borden ‘Parkeren Brabanthallen’ en de instructies van het parkeerpersoneel goed op. Parkeren kost 15 euro bij aankomst, maar je kunt ook vooraf je parkeerticket kopen via deze link voor maar 10 euro.

Openbaar vervoer
Brabanthallen is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch bevindt zich op loopafstand van het ‘s-Hertogenbosch Centraal Station. Let op dat er gewijzigde treintijden gelden in verband met de jaarwisseling. Check voor vertrek www.ns.nl en www.9292ov.nl of bel naar 0900-9292 (€0,70 p.m.) voor actuele vertrektijden.

Meer informatie
Check deze website voor meer informatie over Pussy lounge – NYE.

Share:
Pussy Lounge

Mailinglist from b2s