News / 25-11-2019

Pussy lounge voorspelt een hevige winter

Alle (sneeuw)ballen verzamelen! Het Pussy lounge circus strijkt op 14 maart opnieuw neer met alle winterse toeters en bellen. Warm jezelf alvast op voor een compleet winterfestival, met nog meer Freestyle beats in maar liefst 3 area’s en een flinke dosis winters vertier. Ganz geil horen we je al zeggen. En dat is het ook: beats, babes en bier is de ultieme combinatie om het einde van de winter groots te vieren. De Deutsche speise staat natuurlijk ook weer voor je klaar en de winterse activiteiten zijn als gewoonlijk uit de kunst. Trek je curling bezem maar alvast uit de kast, dit wordt super toll!

De zwoele, warme en gemütliche festivaltent wordt traditiegetrouw omgetoverd tot een winterparadijs, waar de sneeuwvlokken en confetti je om je rooie oortjes vliegen. De danseressen kunnen er geen genoeg van krijgen. Buiten warmen we je op met de dikste beats die de geschiedenis van Pussy lounge heeft voorgebracht in een heerlijke classics area met XXL sets. Voor de derde area hebben we het bekendste en grootste après-ski fenomeen van Nederland weten te strikken. De enige echte Après Skihut uit Rotterdam zorgt voor een en al feest, polonaises en gekkigheid in de grootste après-ski area ooit! En, Pussy lounge zou Pussy lounge niet zijn als we het niet grenzeloos zouden aanpakken. Het losgeslagen wild uit de festivaltent zou zomaar op 1 van de andere area’s op kunnen duiken.

Wij zetten alvast de eerste sporen in de verse poedersneeuw met een line-up om van te smullen. Deze Freestyle helden zorgen voor een ongekende winterse storm op Aquabest.

01 // Winterdome
Paul Elstak
Darkraver
ZaZaFront
Friends of Pussy lounge feat. Mental Theo, The Viper & Bass-D
Ruthless
Nosferatu
The Prophet
Luna
Ransom
Pussy lounge Kickstart feat. Pat B, Genius & Plug ‘N Play
Hosted by Alee

02 // Classics
Pavo
Pat B
Lethal MG
Nowaxx
Kasparov

03 // Feest
De Après Skihut

De kaartverkoop voor dit lekkere winterse feestje start op woensdag 11 december om 20:00u. Jetzt geht’s lossss!

Share:
Pussy Lounge

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo