News / 11-03-2019

Pussy lounge Wintercircus 2019 – latest info

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk tijd voor de enige echte winter-editie van Pussy lounge! Het ultieme Freestyle extravaganza waar de heetste acts en steamy beats je opwarmen tijdens de laatste winterdagen. Bereid jezelf voor op een sprookjesachtig landschap met een stout randje. Sexy entertainment en flinke dosis spicy Freestyle zorgen ervoor dat jij het allesbehalve koud krijgt. De line-up staat uiteraard boordevol Pussy lounge helden. De laatste tickets voor dit ultieme winter-spektakel zijn hier verkrijgbaar!

Winter Palace
12:00 – 14:00 Pussy lounge Kickstart with Ruthless, Crude Intentions & Daani
14:00 – 15:00 Outsiders
14:30 – 16:00 Darkraver
15:30 – 16:30 Bass Chaserz
16:30 – 17:00 Pussy lounge Roulette by Pat B live
17:00 – 18:00 Mark with a K
17:30 – 19:00 Zany
18:30 – 19:30 Frequencerz
19:30 – 20:30 Friends of Pussy lounge feat. Darkraver, Paul Elstak, Panic & Kasparov
20:30 – 21:30 Paul Elstak
21:00 – 22:30 Korsakoff
22:00 – 23:00 Re-Style
Hosted by DV8

Secret Winter Garden
12:00 – 16:00 DJ Nozem & DJ Timmy
16:00 – 17:00 Craniax & MC Dean
17:00 – 18:00 Buren van de Brandweer
18:00 – 19:00 DJ Nozem & DJ Timmy
19:00 – 20:00 DJ Jantje
20:00 – 21:00 DJ Nozem & DJ Timmy
21:00 – 22:00 Altijd Larstig & Rob Gasd’rop

De laatste tickets voor Pussy lounge Wintercircus zijn verkrijgbaar
De laatste tickets voor Pussy lounge Wintercircus zijn hier verkrijgbaar!

Weer & warmte
Als je denkt dat je het koud krijgt tijdens een festival in de winter, heb je het mis! Dit winter Freestyle extravaganza is namelijk warm en overdekt. De entree en toiletten zijn ook overdekt, maar het blijft een winters festival. Kleed je dus in laagjes aan zodat je wat aan of uit kunt doen; extra kleding kun je opbergen in je locker. Houd er wel rekening mee dat het ’s avonds flink kan afkoelen. Gedurende deze week houden wij je via onze socials op de hoogte van de laatste weersvoorspellingen.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens Pussy lounge is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7 en je kunt hier zowel met cash als met PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
Op het festivalterrein bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. Je kunt geen extra cash opnemen.

Spullen meenemen
Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan. Volg je een dieet of heb je medicatie die mee naar binnen moet, dan is dit uiteraard mogelijk! Zorg er wel voor dat dit in een gesloten verpakking zit. Voor het mee naar binnen nemen van medicatie heb je wel een doktersverklaring nodig.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Eindhoven. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Pussy lounge feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht op de Celebrate Safe website. Ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig.

Denk je dat iemand te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Auto & parkeren
Festivalterrein Aquabest ligt dicht bij de snelwegen A2, A50 en E25. Stel je navigatie in op Ekkersweijer 1 te Best. Parkeren kan rondom het festivalterrein. Zodra je aankomt word je begeleid door de parkeerwachters. Let op: parkeren kost €12 en dien je contant te betalen. De parkeerterreinen zijn vanaf 11:00 uur open. Probeer de piekuren zoveel mogelijk te mijden. Er zijn uitgebreide maatregelen genomen om het parkeren zo goed mogelijk te laten verlopen.

Ben je mindervalide of slecht ter been en kom je met de auto? Geef dit dan bij de eerste parkeerwachter aan voordat je het reguliere parkeerterrein oprijdt.

Taxi
Wil je graag een taxi pakken naar huis? Via deze link vind je het snelst een taxi bij jou in de buurt.

Openbaar vervoer
Vanaf NS-station Best rijden er pendelbussen van en naar het festivalterrein. Een retourtje kun je bij de bus kopen voor €5. Plan je route vooraf en houd www.ns.nl in de gaten voor belangrijke informatie en exacte vertrek- en aankomsttijden.

Touringcars
Wanneer je een eigen busreis hebt georganiseerd, kun je de bus aanmelden voor een gereserveerde parkeerplaats via info@b2s.nl.

Kiss & ride
Speciaal voor mensen die gebracht en weer opgehaald worden is er de zogeheten kiss & ride. Let goed op dat je hier ook daadwerkelijk wordt afgezet en er na afloop van het evenement ook weer afspreekt.

Busreizen
Heb je geen zin in het OV of geen BOB kunnen vinden? Boek dan een busreis via onze buspartner www.partybussen.nl.

Volg Pussy lounge online
Tijdens Pussy lounge wordt er een hoop foto- en videomateriaal gedeeld op de social media kanalen van b2s. Volg b2s via Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven wat er tijdens het evenement gebeurt. Volg ook de Pussy lounge Facebook en Instagram voor exclusieve content! Deel je party ervaring met ons en gebruik altijd de hashtag #Pussylounge wanneer je iets over het evenement post op social media.

Meer informatie
Check deze website voor meer informatie over Pussy lounge Wintercircus.

Share:
Pussy Lounge

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo