News / 05-03-2018

Pussy lounge Wintercircus – latest info

Aanstaande zaterdag is het tijd voor het eerste Winter-festival van het jaar: Pussy lounge Wintercircus! Freestyle, eiskalte activiteiten en flinke joekels vol pils en glühwein. Zo zal niet enkel de verwarmde partytent weer volledig in thema worden aangekleed, ook de wintersportliefhebbers kijken de ogen uit met winterse activiteiten zoals een rodeo eland en Bierstube. Degene die het wat rustiger aan doen, kunnen de trek stillen met heerlijke Deutsche speise. Ook voor de echte après-ski tijgers zal de dag niet vervelen. Benieuwd naar de time table en andere laatste belangrijke info? Lees dan verder!

Time table
12:00 – 13:00  Plug ’N Play
12:30 – 14:00  Lethal MG
13:30 – 15:00  Ruthless
14:30 – 16:00  Darkraver
15:30 – 16:30  Isaac
16:30 – 17:30  Pussy lounge roulette: ZazaFront
17:30 – 18:30  The Prophet
18:00 – 19:30  Mental Theo
19:00 – 20:30  Paul Elstak
20:00 – 21:30  Vince
21:00 – 22:30  The Viper
22:00 – 23:00  Promo
Hosted by Ruffian & DL

Pussy lounge is uitverkocht!
De tickets voor Pussy lounge Wintercircus zijn volledig uitverkocht!

Speciale activiteiten
Er zijn tijdens Pussy lounge Wintercircus een aantal leuke extra activiteiten die je kunt doen naast losgaan op ganz geile Freestyle beats.

Wat is een Bierfest zonder Bierstube? Geniet van de echte Duitse schlagerband Wir sind Spitze! en drink halve liters bier aan de welbekende lange tafels! Dat gaat sowieso een feestje worden 😉 Ben jij een waaghals en durf jij het aan om plaats te nemen op de rodeo eland? Diegene die het langst op de rodeo Eland blijft zitten wint twee tickets voor de volgende Pussy lounge editie. Wij dagen je bij dezen uit! Hiernaast kun je jouw herinneringen zoals altijd vastleggen in de photobooth. Deze keer is het een heel speciaal exemplaar die helemaal past in het winterse thema dus vergeet deze vooral niet te checken, het is gratis!

Merchandise
Ook dit jaar is er Pussy lounge merchandise te koop op het festival. Deze is verkrijgbaar bij de merchandise stand op het festivalterrein en wat overblijft wordt in de week erna online gezet in de shop. Wees er snel bij, want de items zijn altijd erg geliefd!

Weer & warmte
Als je denkt dat je het koud krijgt tijdens een festival in de winter, heb je het mis! In de Bierstube kun je lekker warm bier drinken en ongegeneerd op tafel dansen. Bij Gunther Zu Essen kun je genieten van Deutsche Speise en natuurlijk even chillen. En dan is er ook het grote Pussy lounge spektakel zelf, warm en overdekt in één van de grootste festivaltenten van Europa. De entree en toiletten zijn ook overdenkt, maar het blijft een winters festival. Kleed je dus in laagjes aan zodat je wat aan of uit kunt doen, extra kleding kun je opbergen in je locker. Houd er wel rekening mee dat het ’s avonds flink kan afkoelen. Gedurende deze week houden wij je via onze socials op de hoogte van de laatste weersvoorspellingen.

Volg Pussy lounge online
Tijdens Pussy lounge wordt er een hoop foto- en videomateriaal gedeeld op de social media kanalen van b2s. Volg b2s via Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven wat er tijdens het evenement gebeurt. Volg ook de Pussy lounge Facebook en Instagram voor exclusieve content! Deel je party ervaring met ons en gebruik altijd de hashtag #Pussylounge wanneer je iets over het evenement post op social media.

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens Pussy lounge is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7 en je kunt hier zowel met cash als met PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
Op het festivalterrein bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. Je kunt geen extra cash opnemen.

Spullen meenemen
Het meenemen van eigen eten en drinken is niet toegestaan. Volg je een dieet of heb je medicatie die mee naar binnen moet, dan is dit uiteraard mogelijk! Zorg er wel voor dat dit in een gesloten verpakking zit. Voor het mee naar binnen nemen van medicatie vraagt b2s je wel om een doktersverklaring bij je te hebben.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Eindhoven. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Pussy lounge feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht op de Celebrate Safe website. Ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig.
Verdenk je iemand ervan dat hij/zij te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Hotel packages
Geen zin om een bob te regelen of wil je er gewoon een gezellig weekend weg van maken? Dan is het ook mogelijk om je Pussy lounge tickets inclusief hotel te boeken. We hebben een mooie deal met het 4-sterrenhotel Pullmann Eindhoven Cocagne Hotel en bovendien zorgen wij voor een transfer richting het festivalterrein en terug. Voor meer info ga je naar travel.b2s.nl.

Auto & parkeren
Festivalterrein Aquabest ligt dicht bij de snelwegen A2, A50 en E25. Stel je navigatie in op Ekkersweijer 1 te Best. Parkeren kan rondom het festivalterrein. Zodra je aankomt word je begeleid door de parkeerwachters. Let op: parkeren kost 10 euro en moet dien je contant te betalen. De parkeerterreinen zijn vanaf 11:00 uur open. Probeer de piekuren zoveel mogelijk te mijden. Er zijn uitgebreide maatregelen genomen om het parkeren zo goed mogelijk te laten verlopen.

Ben je minder valide of slecht ter been en kom je met de auto? Geef dit dan bij de eerste parkeerwachter aan voordat je het reguliere parkeerterrein oprijdt.

Kom je langs Dordrecht over de A16? Houd dan rekening met een afsluiting van de Drechttunnel in beide richtingen vanaf zaterdag 21.00 uur tot zondagochtend!

Openbaar vervoer
Vanaf NS-station Best rijden er pendelbussen van en naar het festivalterrein. Een retourtje kun je bij de bus kopen voor €5. Plan je route vooraf en houd www.ns.nl in de gaten voor belangrijke informatie en exacte vertrek- en aankomsttijden.

Event Travel
Event Travel is de officiële partner van Pussy lounge en organiseert te gekke busreizen naar Pussy lounge Wintercircus! Vanuit meerdere plaatsen in Nederland vertrekken er touringcars naar Aquabest. Staat jouw opstapplaats er toch nog niet tussen? Vraag ‘m dan makkelijk en snel aan via de website.

Boek gemakkelijk en voordelig online jouw (bus- of combi) tickets! Kijk voor alle informatie op www.eventtravel.nl.

Touringcars
Wanneer je een eigen busreis hebt georganiseerd, kun je de bus aanmelden voor een gereserveerde parkeerplaats via info@b2s.nl.

Kiss & Ride
Speciaal voor mensen die gebracht en weer opgehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride. Let goed op dat je hier ook daadwerkelijk wordt afgezet en er na afloop van het evenement ook weer afspreekt.

Meer informatie
Check deze website voor meer informatie over Pussy lounge Wintercircus.

Share:
Pussy Lounge

Mailinglist from b2s