News / 02-10-2017

Pussy lounge XXL – latest info

Het festivalseizoen is tot een eind gekomen… Maar niet getreurd, want aanstaande zaterdag is het alweer tijd voor de eerste Pussy lounge editie van het indoorseizoen. En niet zomaar eentje, want we vieren de 50ste verjaardag van niemand minder dan The Darkraver tijdens deze Filthy Fifty editie! A ‘little’ birthday party never hurt nobody, right? Dus verwacht traditiegetrouw een mix van de lekkerste Freestyle beats, gezelligheid, intieme sfeer, sexy entertainment, knotsgekke specials en een en al gekkigheid. Benieuwd naar de time table en andere belangrijke laatste informatie over Pussy lounge XXL? Je leest het hieronder!

Time table
22:00 – 23:30      Royal S
23:00 – 00:30      Dr Phunk
00:00 – 01:30      Ruthless
01:00 – 02:30      Darkraver
02:00 – 03:00      Da Tweekaz
03:00 – 03:30      Resident Rumble
03:30 – 04:30      Panic
04:00 – 05:30      The Viper
05:00 – 06:30      Paul Elstak
06:00 – 07:00      Re-Style

Hosted by Ruffian

Pussy lounge XXL is volledig uitverkocht!
Pussy lounge is uitverkocht; er zijn geen tickets meer beschikbaar.

Volg Pussy lounge XXL online
Tijdens Pussy lounge XXL wordt er foto-, en videomateriaal gedeeld op de social media kanalen van b2s. Volg b2s via FacebookTwitter, & Instagram om op de hoogte te blijven van wat er tijdens het evenement gebeurt. Volg ook de Pussy lounge Facebook pagina voor exclusieve content! Deel je party ervaring met ons en gebruik de hashtag #Pussylounge wanneer je iets over het evenement post op social media.

Snapchat
Voeg officialb2s toe op Snapchat en zie een exclusief backstage verslag van Pussy lounge XXL met foto’s en video’s.

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens Pussy lounge XXL is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7 en je kunt hier zowel cash als PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
In Ahoy bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. Het is ook mogelijk om extra contant geld op te nemen bij de pinautomaten die zich in Ahoy bevinden.

Rookbeleid
Roken is alleen in de aangegeven rookruimtes toegestaan.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Rotterdam. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Pussy lounge XXL feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand. De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.

Vermoed je dat iemand te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO waarschuwt.

Auto
Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en volg je daarna de borden ‘Ahoy’.

Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag
Je houdt de A4 aan tot Den Haag. Daarna volg je de A13 richting Rotterdam en vervolgens de A20 richting Hoek van Holland. Je neemt de A4 door de Beneluxtunnel. Hierna volg je de A15 Ring Rotterdam Zuid. Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit de richting Utrecht
Je houdt de A12 aan tot Gouda. Daarna volg je de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neemt je de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kies je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Dordrecht/Breda
Je houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kies je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Zeeland/Roosendaal
Je houdt de A29 aan richting Rotterdam. Je rijdt de A29 helemaal uit, de richting Ahoy staat hier al aangegeven. Daarna let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Parkeren
Er zullen tijdens Pussy lounge XXL verschillende parkeerterreinen geopend zijn. Volg de borden ‘Parkeren Ahoy’ en de instructies van het parkeerpersoneel goed op.

Openbaar vervoer
Rotterdam Ahoy is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Reis met de trein naar station Rotterdam Centraal; pak daar metro D richting de Akkers en E richting Slinge en stap uit bij halte Zuidplein, deze ligt tegenover Ahoy. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kun je terecht op www.ns.nl (trein), www.ret.nl (metro) en www.9292ov.nl of bel naar 0900-9292 (€0,70 p.m.).

LET OP: de metro rijdt vanaf 07.30 ‘s ochtends terug naar Centraal Station.

Meer informatie
Check deze website voor meer informatie over Pussy lounge XXL.

 

Share:
Pussy Lounge

Mailinglist from b2s