News / 01-10-2018

Pussy lounge XXL – latest info

Aanstaande zaterdag knalt Rotterdam Ahoy weer uit elkaar door een overdosis aan steamy Freestyle. It’s time for Pussy lounge, baby! Deze jaarlijkse editie van het Pussy lounge concept staat bol van confetti, inflatables, sexy entertainment, waanzinnig decor en noem maar op! Deze geheel in een bangin’ jaren 90 thema maar wel met de beste mix van Freestyle. Zoals gewoonlijk wordt het weer één groot gekkenhuis, dus dit feestje wil jij echt niet missen! Hieronder check je de time table en alle andere belangrijk laatste informatie.

Time table
22:00 – 23:30 Dr. Rude
23:00 – 00:30 Mark with a K
00:00 – 01:30 Ruthless
01:00 – 02:00 Wildstylez
02:00 – 03:30 Darkraver
03:00 – 04:15 Bass-D
03:45 – 05:00 Paul Elstak
05:00 – 05:30 Dr. Peacock
05:30 – 06:30 The Viper
06:00 – 07:00 Neophyte
Hosted by Alee & LXCPR

Tickets voor Pussy lounge XXL zijn nog verkrijgbaar
Claim jouw Pussy lounge XXL ticket via de b2s ticketshop.

Volg Pussy lounge XXL online
Tijdens Pussy lounge XXL wordt er foto- en videomateriaal gedeeld op de social media kanalen van b2s. Volg b2s via FacebookInstagram om op de hoogte te blijven van wat er rondom het evenement gebeurt. Volg ook de Pussy lounge Facebook & Instagram voor exclusieve content! Deel je party ervaring met ons en gebruik de hashtag #pussylounge wanneer je iets over het evenement post op social media.

Snapchat
Er is een speciale Pussy lounge Snapchat-filter voor deze editie van Pussy lounge XXL! Check ‘m wanneer je in Rotterdam Ahoy bent. Happy snapping 😉

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens Pussy lounge XXL is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7 en je kunt hier zowel cash als PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
In Rotterdam Ahoy bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. Het is ook mogelijk om extra contant geld op te nemen bij de pinautomaten die zich in de locatie bevinden.

Rookbeleid
Roken is alleen in de aangegeven rookruimtes toegestaan.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Rotterdam. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Pussy lounge XXL feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand. De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.

Denk je dat iemand zich niet lekker voelt? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO waarschuwt.

Auto
Rotterdam Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en volg je daarna de borden ‘Ahoy’.

LET OP: Verkeer op de A15 vanuit knooppunt Vaanplein richting Gorinchem/Nijmegen wordt omgeleid via de A16 en keert bij de aansluiting Hendrik-Ido-Ambacht (23).

Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag
Je houdt de A4 aan tot Den Haag. Daarna volg je de A13 richting Rotterdam en vervolgens de A20 richting Hoek van Holland. Je neemt de A4 door de Beneluxtunnel. Hierna volg je de A15 Ring Rotterdam Zuid. Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit de richting Utrecht
Je houdt de A12 aan tot Gouda. Daarna volg je de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neemt je de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kies je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Dordrecht/Breda
Je houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kies je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Zeeland/Roosendaal
Je houdt de A29 aan richting Rotterdam. Je rijdt de A29 helemaal uit, de richting Ahoy staat hier al aangegeven. Daarna let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Parkeren
Er zullen tijdens Pussy lounge XXL verschillende parkeerterreinen geopend zijn. Volg de borden ‘Parkeren Ahoy’ en de instructies van het parkeerpersoneel goed op.

Openbaar vervoer
Rotterdam Ahoy is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Reis met de trein naar station Rotterdam Centraal; pak daar metro D richting de Akkers en E richting Slinge en stap uit bij halte Zuidplein, deze ligt tegenover Rotterdam Ahoy. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kun je terecht op www.ns.nl (trein), www.ret.nl (metro) en www.9292ov.nl  of bel naar 0900-9292 (€0,70 p.m.).

LET OP: de metro rijdt vanaf 07.30 ‘s ochtends terug naar Centraal Station.

Meer informatie
Check deze website voor meer informatie over Pussy lounge XXL.

Share:
Pussy Lounge

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo