News / 30-10-2017

Snoeiharde beats per minute tijdens een nieuwe editie van Hardcore4life!

Dreunende kicks, een dikke bass en het tempo flink omhoog. Op 24 februari 2018 staat de Maassilo te Rotterdam weer in het teken van Hardcore4life! De industriële locatie gepaard met snoeiharde Hardcore beats zorgt al jaren voor legendarische nachten. Lees hier waarom jij zeker bij deze editie moet zijn.

De immense, betonnen Maassilo deed ooit dienst als graanopslag, maar is tegenwoordig een van de meest rauwe locaties. Met haar industriële uitstraling perfect voor Hardcore4life. Praktische bijkomstigheid is de ligging aan de Maashaven nabij het centrum van Rotterdam. Maar dat is natuurlijk niet de hoofdreden voor jouw bezoek. Hardcore, Uptempo, Industrial, Millennium Hardcore, Early rave en Hardcore classics. Het komt deze nacht allemaal aan bod. Legendes en fris talent bekleden de line-up dit keer. En die staat vol met hoogstandjes! Zo ontbreekt resident Nosferatu natuurlijk op geen enkele editie, maar zorgen ook Angerfist, Dr. Peacock, Spitnoise en The Viper voor het nodige beuk- en smijtwerk. Niet te missen deze avond is N-Vitral presents Bombsquad, de meest explosieve Hardcore live act van het moment. Benieuwd naar de complete delegatie? Check de volledige line-up hier:

Mainstage
Angerfist
Dr. Peacock
Nosferatu
Furyan
Restrained
Mad Dog
Yoshiko
Unexist
N-Vitral presents Bombsquad
Hosted by Diesel

Early rave & hardcore classics
The Viper
Catscan
Tommyknocker
Rob & MC Joe
OCD
Weapon X
Frantic Freak
Hosted by Alee

Uptempo
Spitnoise
Lady Dammage
DRS
Sjammienators
Estasia
Chaotic Hostility
Tripped
FrenchFaces
Hosted by No-ID

Industrial
Igneon System
Thrasher
Dither
Synapse
Wavolizer
DJIPE

Ben jij klaar voor al dit Hardcore geweld? Warm je alvast goed op en check de Hardcore4life Facebook pagina voor het laatste nieuws. Meld je snel aan voor het evenement en pak je agenda erbij. Tickets zijn verkrijgbaar via hardcore4life.tickets.b2s.nl. Zorg dat je deze keiharde editie niet mist!

Share:
Hardcore4life

Mailinglist from b2s