News / 14-03-2019

Van Rio naar Breda tijdens Pussy lounge at the Park!

Vamos festejar! Hoe bedoel je: Rio? Op zaterdag 15 juni reist het Braziliaanse carnaval naar ons mooi Breda. Het is tijd om die dikke sanka’s flink los te gooien tijdens een nieuwe editie van Pussy lounge at the Park! Het leukste Freestyle festival van de zomer staat altijd garant voor hoge temperaturen en de vrolijkste beats. Schud die heupen maar vast los! Vamos!

Die line-up, pra caramba! Deze kleurige optocht van Freestyle fanatics zorgen dat er weinig van het Breepark over blijft. Van de opzwepende melodieën van Psyko Punkz tot de keiharde rammers van Paul Elstak. Van de humor van D-Fence tot de dirty mind van Darkraver. Bereid die rode oortjes maar vast voor. We gaan boom-boom dingen doen tijdens de heetste Freestyle partido van deze zomer. Met deze line-up beleef jij ongetwijfeld jouw festival hoogtepunt dit jaar. Muito picante!

Paul Elstak
Darkraver
Korsakoff
The Prophet
Psyko Punkz
The Viper
D-Fence
Plug ’N Play
Ransom
Endymion
Dr Phunk
Kit Hype
PLN-B
hosted by Alee & Jeff

Sommigen zeggen dat de Brazilianen de ultieme feestbeesten zijn, maar op 15 juni bewijzen wij het tegendeel. Rio de Janeiro als carnavalshoofdstad van de wereld? Besteira! De senhoras e senhores van Pussy lounge at the Park weten pas écht wat gekkigheid is. Verwacht daarom muito spicy danseressen, een overdosis aan showelementen, zomerse atividades zoals een rondje in het reuzenrad met uitzicht op de zonsondergang en natuurlijk de lekkerste hapjes bij de verleidelijkste food trucks.

Bespaar jezelf een overpriced vliegticket en vervolg je reis naar Pussy lounge at the Park dit jaar. Het ultieme zomerse festival met de zonnigste Freestyle beats, kleurigste vibe en heetste showelementen vind je op het Breepark in Breda op zaterdag 15 juni. Zorg dat je erbij bent en haal vanaf 20 maart je tickets via deze pagina.

Share:
Pussy Lounge

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo