News / 03-01-2017

Sportieve en feestelijke activiteiten tijdens de Freestyle Wintergames

 1. De eerste Freestyle Wintergames
Sport, spel en ‘a whole lot of fun under the winter sun’. De Freestyle Wintergames bieden een perfecte combinatie tussen hefting stampen en genieten van de beste Freestyle beats.
 
2. De fitste van de Freestyle
Team Pussy lounge is als een gek aan het trainen om ervoor te zorgen dat ze op hun absolute best zijn tijdens deze editie van de Freestyle Wintergames. Onze dames zijn wat nieuwe dans moves aan het oefenen en onze muzikale atleten hebben zichzelf al dagen opgesloten in de studio op de beste resultaten te behalen. Zorg ervoor dat je voeten klaar zijn voor wat ‘extreme partying’!
 
3. Verzwen jezelf in Pussy lounge-stijl
Niet zo’n fan van sport en liever een wat relaxtere dag? Het Pussy lounge winter wonderland heeft nog zoveel meer te bieden. Warm jezelf op in de sauna of hot tub of drink warme chocomel terwijl je naar het kampvuur kijkt. Wil je geen moment missen van iedere set, maar het ook niet koud krijgen? Geen probleem! Onze grote party tent is verwarmd!
 
4. Alle winter wonders
Velen hebben een hekel aan de winter vanwege de gladde wegen, ijskoude wind en donkere dagen. Echter, er zijn zo veel leuke dingen die je kunt doen tijdens deze koude maanden! Glühwein drinken bij het vuur, warme wafels eten en glijden van de sneeuwbaan. We brengen alle leuke dingen van de winter samen op Aquabest.
 
5. Let’s go, Après-ski!
Wie vindt het nou niet leuk om een beetje gek te doen in het après-ski café na een mooie dag vol winterse sporten? Voor de ultieme party experience is het party  café weer aanwezig tijdens de Pussy lounge Freestyle Wintergames. Laat je vrienden zien, dat hoe klein de tent ook is, je als een gek kunt losgaan!
 
6. Geniet van de show
Geen Wintergames zonder een dikke show. Zoals altijd zullen onze knappe dames de DJ’s vergezellen op de stage tijdens deze editie van Pussy lounge. Met leuke winterse outfits zullen ze het zeker nog wat warmer laten worden. Verwacht weg te worden geblazen door een dikke licht- en lasershow en zo veel meer. If we say party, we really mean party!
 
➤ Tickets zijn verkrijgbaar via de b2s ticketshop

Share:
Pussy Lounge

Mailinglist from b2s