News / 11-09-2018

Team Spirit nodigt je uit voor Euphoria presents Spirit of Hardstyle

Aan alle Hardstyle-liefhebbers,

Ongeveer een jaar geleden hebben wij, Audiotricz, Atmozfears, Bass Modulators & Noisecontrollers besloten een creatieve samenwerking met elkaar aan te gaan. Deze samenwerking tussen een groep vrienden die allen eenzelfde passie voor Hardstyle delen, resulteerde in het ontstaan van Spirit Of Hardstyle. Het opstarten van dit label was een logische stap voor ons vanwege ieders motivatie om de beste Hardstyle aan de man te brengen. Met dit in ons achterhoofd stond afgelopen jaar volledig in het teken van bouwen aan een nieuwkomende kracht binnen de Hardstyle-scene.

Met een aantal epische shows sinds de start van het label waaronder Spirit Of Hardstyle live op Hard Bass dit jaar, voegen wij daar op zaterdag 1 december een mijlpaal aan toe. We slaan de handen ineen met b2s en hosten onze eigen Euphoria. Deze avond staat geheel in het teken van Spirit of Hardstyle en datgeen waar Hardstyle om draait. Met elkaar losgaan en genieten van het beste muziekgenre dat er bestaat. Dit is een nacht voor de echte liefhebbers en aanhangers van de Hardstyle familie. Let’s celebrate what the Spirit Of Hardstyle is all about! #TeamSpirit

Wij, Team Spirit, nodigen jou graag uit voor Euphoria presents: Spirit of Hardstyle.

Claim je tickets vanaf 12 september via deze pagina en join Team Spirit op zaterdag 1 december in poppodium 013 Tilburg.

We hopen je daar te zien.

Spirit of Hardstyle
Audiotricz, Atmozfears, Bass Modulators & Noisecontrollers

Share:
Euphoria

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo