News / 26-09-2019

De 100ste show van Pussy lounge – latest info

Op zaterdag 5 oktober vieren wij de 100ste editie van Pussy lounge zoals alleen wij dat kunnen! Size does matter, en daarom halen wij alles uit de kast voor de VIP editie van het enige echte Freestyle circus. De gevestigde artiesten staan back2back met toekomstige legendes, ‘The Best of Pussy lounge’ door niemand minder dan Paul Elstak en Darkraver en natuurlijk een overdosis show maken dit een niet te missen editie! Hieronder check je de time table en alle andere belangrijke laatste informatie.

Time table
22:00 – 23:00       Dark-E vs. Dr Phunk vs. Pat B
23:00 – 00:00       Mark with a K vs. Ransom vs. Ruthless
00:00 – 01:00       Dana vs. Luna vs. Zany
01:00 – 02:00       Adaro vs. Bass Chaserz vs. Deepack
02:00 – 02:30       Darkraver
02:30 – 03:15       The Best of Pussy lounge with Paul Elstak & Darkraver
03:15 – 03:45       Paul Elstak
03:45 – 04:45       Bass-D vs. Mental Theo vs. Panic
04:45 – 06:00       Korsakoff vs. Neophyte vs. The Viper
06:00 – 07:00       Nosferatu vs. Promo vs. Tha Playah
Hosted by Alee, DL & Ruffian

Tickets voor de 100ste show van Pussy lounge zijn nog verkrijgbaar
Claim jouw PL100 ticket via de B2S ticketshop.

Volg Pussy lounge online
Tijdens Pussy lounge worden er foto’s gedeeld op de social media kanalen van B2S. Volg B2S via Facebook & Instagram om op de hoogte te blijven van wat er rondom het evenement gebeurt. Volg ook de Pussy lounge Facebook & Instagram voor exclusieve content! Deel je party ervaring met ons en gebruik de hashtag #pussylounge wanneer je iets over het evenement post op social media.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens Pussy lounge XXL is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7 en je kunt hier zowel cash als PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
In Rotterdam Ahoy bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen. Het is ook mogelijk om extra contant geld op te nemen bij de pinautomaten die zich in de locatie bevinden.

Rookbeleid
Roken is alleen in de aangegeven rookruimtes toegestaan.

Drugsbeleid
B2S conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Rotterdam. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Pussy lounge feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand. De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.
Denk je dat iemand zich niet lekker voelt? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO waarschuwt.

Auto
Rotterdam Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto navigeer je naar het volgende adres:

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA
Rotterdam

LET OP: van 4 tot en met 7 oktober zijn er werkzaamheden op de A20 (Rotterdam richting Gouda). Voor meer informatie bezoek vanAnaarBeter.nl

Parkeren
Er zullen tijdens PL100 verschillende parkeerterreinen geopend zijn. Volg de borden ‘Parkeren Ahoy’ en de instructies van het parkeerpersoneel goed op.

Openbaar vervoer
Rotterdam Ahoy is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Reis met de trein naar station Rotterdam Centraal; pak daar metro D richting de Akkers en E richting Slinge en stap uit bij halte Zuidplein, deze ligt tegenover Rotterdam Ahoy. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kun je terecht op www.ns.nl(trein), www.ret.nl (metro) en www.9292ov.nl  of bel naar 0900-9292 (€0,90 p.m.).

Meer informatie
Check deze website voor meer informatie over Pussy lounge.

Share:
Pussy Lounge

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo