News / 05-07-2018

Dit is ‘Fuelled by Fanatics (Official Decibel outdoor 2018 Anthem)’ door Brennan Heart!

Het moment is daar. Dit is het officiële anthem van the loudest festival on earth: Decibel outdoor 2018! Niemand minder dan Brennan Heart is verantwoordelijk voor de track die jou optimaal opwarmt voor het festival van het jaar. Ben jij al benieuwd?

Beluister het anthem hier!

Van de legendarische sounds van vroeger, tot de ruige kicks van nu en natuurlijk het ultieme zomergevoel van Decibel: dit anthem heeft het. “Ik heb bewust een soort drieluik gemaakt dit jaar. Dus de oude sounds en kicks in de intro, de break is weer heel zomers en de drop is een iets hardere kick dan wat ik normaal doe. Ook de outro is weer een tandje harder. Niet extreem hard, maar nog wel festivalwaardig. Ik denk dus dat hij voor iedereen wel interessant kan zijn.”, aldus Brennan Heart.

Voeg ‘Fuelled by Fanatics (Official Decibel outdoor 2018 Anthem)’ toe aan jouw afspeellijst en bereid jezelf voor op de ultieme festival bestemming. Stream of download het anthem via deze pagina. Play it loud!

Nog geen ticket voor Decibel outdoor 2018? Kies voor het festival op zaterdag 18 augustus of beleef een heel weekend lang Decibel. Haal ze nu via de officiële ticketshop en zorg dat je de erbij bent. Meer weten? Check www.decibeloutdoor.com.

Share:
Decibel

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo