News / 25-09-2008

THRILLOGY 2008: ARTIESTEN AAN HET WOORD

PAUL ELSTAK

“Je staat op Thrillogy in de zaal van Paul Elstak, wat vind je daarvan?”

Evil Activities – Kelly van Soest:
“Super natuurlijk. Ik ken Paul nu al zolang ik professioneel muziek maak en heb zolang ik met hardcore bezig ben al respect voor hem. Ik ben echt blij dat hij me heeft gevraagd voor dit evenement, want het is natuurlijk niet zomaar een boeking hahaha. Het is voor mij de 2de keer Thrillogy en mocht vorig jaar al naast Neophyte staan in de machtige Brabanthallen. Dat was echt een super avond en ik verwacht er dus dit keer met Paul heel veel van.”

Forze DJ Team  – Dennis Copier:
“Ik vind het super dat ik op dit evenement kan draaien en dat ik als vanouds met Paul & Lars als Forze DJ Team zal optreden. Vorig jaar stond ik ook op Thrillogy in de area van DJ Neophyte en ik moet zeggen dat dit een kick feest was wat je absoluut niet had mogen missen. Daarom vind ik het een eer om wederom gevraagd te worden en deze keer door Hardcore legende: Paul Elstak!

We hopen er een leuke show van te maken dus: Let’s Panic op 1 November in de Brabanthallen te Den Bosch!!!”

Forze DJ Team – Lars Tindal
Ik vind het super om met Paul & Panic op Thrillogy te mogen staan, het is toch een stuk geschiedenis dat herleeft wordt en ben daarom ook vereerd hiervan deel uit mogen maken, looking forward to it!

Darkraver – Steve Sweet
“Vet! Leipe shit ouwe!”

Radiate – Reinier van Hall:
“Persoonlijk vind ik het een eer dat ik gevraagd ben, om in de zaal van Paul Elstak een set te mogen draaien. Ik kan niet wachten tot 1 november! Daarnaast is het een uitstekende mogelijkheid om mijn tracks te promoten”

Beatstream – Remco Lakwijk
“Het is als hardcore-dj ultiem om er in Paul z’n zaal bij te mogen zijn. Ik bedoel, we hebben het hier wel over de Godfather of Hardcore! De uitnodiging in zijn area is daarom heel bijzonder. Reden genoeg dus om 1 November samen met Radiate een extra spectaculaire set neer te zetten! Get ready for the Beatstream…”

Rotterdam Terror Corps – George Ruseler
“Beuken en knallen voor gevorderden! Super vet, we gaan helemaal los op Thrillogy! Na maanden van voorbereiding zijn wij er helemaal klaar voor, time to kill another one!”

The Hitmen – Mick Grunder
“Ja natuurlijk geweldig! Paul en ik zijn nu al enkele jaren bezig als The Hitmen en dat krijgt op Thrillogy z’n absolute hoogtepunt in onze speciale show!”

Partyraiser – Wesley van Swol
“Naast dat Paul een zeer gerespecteerde collega is, is het ook nog eens een van mijn beste matties geworden de afgelopen jaren. Van Paul Elstak was ik in mijn jeugd al helemaal zot. Feesten in de Energiehal heb ik van het begin tot het einde mee gemaakt en het wachten was altijd op Paul. Ik vind dat Paul z’n eigen zaal al veel eerder verdiend heeft omdat hij ten aller tijden in de hardcore is gebleven en veel voor de scene heeft betekend. Ik heb er erg veel zin in, met Paul is al het een en ander door genomen om samen een battle te doen die totaal anders is dan alle andere battles die wij samen al gedaan hebben op eerdere hardcore events de afgelopen jaren.

Brabanthallen Den Bosch, Thrillogy… Be there…..you can’t miss it!”

Ruffian – Carlos Antunes
“Pffff… waar had ik anders moeten staan? Ik ben Hardcore eerst en dan de rest!”

 

Share:

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo