News / 18-04-2018

Tien nationale feitjes over Supersized Kingsday Festival

Koningsdag vier je dit jaar natuurlijk op de grootste en gezelligste van het land: Supersized Kingsday Festival! Je voelt je de Koning te rijk met de beste beats, niet minder dan negen podia waarbij alle hardere stijlen aanwezig zijn, een ultieme dosis gezelligheid en nog veel meer. Naast dat een bezoek aan Supersized Kingsday een royale dag vol feest is, zijn er nog wat andere feitjes over het meest oranje festijn van het jaar. Check ze hier!

 1. Wij hebben méér areas
  De eerste editie van Supersized Kingsday Festival op Aquabest bestond uit ‘slechts’ drie podia. De komende en tevens vijfde editie bestaat uit maar liefst negen areas. Dat wordt rondjes lopen!
 2. Vechten om de kroon
  De zwaarden worden geslepen, harnassen opgepoetst en lansen gereed gemaakt. De benodigde uitrusting ligt klaar voor een heus riddergevecht op 27 april. De echte raw soldiers strijden dit jaar voor de kroon in de Raw Battles area. Welk schouwspel woon jij bij?
 3. Een uur vol Brabantse gezelligheid tijdens het InZanity Uurke
  Laat het maar aan Koning Zany de Gezelligste over om een feestje te bouwen. Dit jaar host hij de grote Freestyle area, waar niet alleen overheerlijke plaatjes worden gedraaid, maar ook nog eens uurtje het dak nóg wat harder eraf gaat. Zorg dat jij aanwezig bent bij het InZanity Uurke voor frikandellen, zaklopen en schone vrouwkes!
 4. Neem een pilsje of vijf net als onze Willie
  Onze Willie: de eerste mannelijke vorst sinds 123 jaar. Hij heeft de zware verantwoordelijkheid Nederlands welvaart te behouden, zodat wij tot in de eeuwigheid keihard feestjes kunnen vieren. Maar gelukkig lust onze Koning Willie wel een pilsje. Ja, om feestjes te maken, moet je ook een feestje kunnen vieren. Neem een voorbeeld aan onze Koning en neem bier, veel bier, en zorg dat Nederland welvarend blijft.
 5. Lekker eten op zijn Hollands
  Nederlanders. Als er een bepaald volk elke mogelijkheid pakt om een feestje te vieren, dan zij wij het wel. Een lekker feestjes kan natuurlijk niet zonder heerlijke versnapering. Zo worden er op Koningsdag 600% tompoezen meer verkocht dan iedere andere dag! Op Supersized Kingsday zorgen we ook voor Hollandse maaltijden en heerlijke feestsnacks om je energie op pijl te houden. Er moet immers hard gefeest worden.
 6. Versterk de nationale eenheid!
  Waarom vieren we eigenlijk Koningsdag? De feestdag is ooit begonnen om de nationale eenheid te verbeteren. Wat ons betreft is dat doel meer dan bereikt. Inmiddels is het wel érg gezellig geworden, maar dat is geen reden om te stoppen. Neem dus al je vrienden mee naar het gezelligste feest op 27 april en zorg dat die nationale eenheid zo sterk blijft. Voor het vaderland!
 7. Feesten tot je kleurenblind bent
  Op Supersized Kingsday roepen we op om hard te feesten. Zo hard, dat je de kleuren van de Nederlandse vlag niet meer kunt herkennen. Maar dat maakt niet uit, want die is ook niet altijd rood, wit, blauw geweest. Vroeger was de vlag oranje, wit en blauw. Waarom? Niemand weet het. Maar dat maakt ook helemaal niet uit. Feesten!
 8. Hang je vlag uit
  Iedereen mag de Nederlandse vlag uithangen, maar gebruikelijk is dat wel tussen zonsopgang en zonsondergang te doen. Je vlag mag dus eigenlijk niet in het donker naar buiten, maar dat is geen verplichting. Wij gaan er vanuit dat je namelijk tot ‘savond’s laat doorfeest op Supersized Kingsday dus laat dat ding maar lekker hangen. Koningsdag valt dit jaar op een vrijdag, dus geen andere excuses om toch stiekem eerder naar huis te gaan.
 9. Losgaan doe je in het zonnetje
  Bij een festival zien we het liefst een lekker zonnetje aan de blauwe hemel staan. Als je daar garantie op wilt, ben je in Nederland aan het verkeerde adres. Op Curacao, Aruba en Sint-Maarten vieren ze echter ook Koningsdag, maar dat is misschien wat ver en daar kun je niet naar Supersized Kingsday. Wel lijkt dit alweer de warmste April sinds tijden te worden. Fingers crossed voor een zomerse 27 april dus! Alhoewel wij ons ook door een drupje regen niet laten stoppen natuurlijk.
 10. Oranje staat voor ‘feest’
  Als er een internationale kleur voor ‘feest’ is, moet dat wel oranje zijn. Oranje moedigt levenslust aan en zorgt voor vreugde. Laat dat nou net onze nationale kleur zijn! Nu snappen we waarom Nederlanders zo goed zijn in het bouwen van een feestje. Wees ambassadeur van het goede leven en draag daarom oranje naar Supersized Kingsday!

Share:
Supersized Kingsday

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo