News / 03-04-2018

Weekend informatie: Decibel outdoor 2018

Het is de gezelligste festival camping binnen de hardere stijlen: district The Weekend van Decibel outdoor! Ook dit jaar kun jij drie dagen losgaan op de vetste feesten naast het festival zelf en zijn de verschillende activiteiten weer rijkelijk verdeeld over het gezellige campingterrein. Je hebt aan een weekend bijna niet genoeg om alles te ontdekken, dus jezelf vervelen is uitgesloten. Buiten dat kun je ook nog eens prima vertoeven in de luxe accommodaties. Liever ultiem kamperen met eigen tentje kan natuurlijk ook. De mogelijkheden zijn eindeloos! Check hier wat jouw favoriete opties zijn.

Feesten tot je niet meer kan
Uiteraard start je het weekend met de Friday kick-off party, ga je nog een tandje harder tijdens de Saturday nightparty na het festival en gooi je dat laatste beetje energie eruit met de Sunday closing party. Nog niet van je energie af? Wacht maar. Want ook de Hangout en Fiësta Bar zorgen ervoor dat jij 24 uur per dag maximaal kan raven. Vorig jaar bliezen onder andere Radical Redemption, Noisecontrollers en Destructive Tendencies het dak van de Hangout. Ook dit jaar zorgen we weer voor een indrukwekkende line-up, dus neem een extra paar dansschoenen mee.

Een district vol activiteiten
Heb je even een break nodig van al dat beukgeweld? Dan is er meer dan genoeg te beleven aan leuke activiteiten. Kan je de knotsgekke poolparty van vorig jaar nog herinneren? Of de spontane schuimparty in één van de badhuizen? Ook dit jaar hebben we weer een hoop geniale activiteiten gepland staan. Bereid je vast voor op lekkere relax-momentjes, actieve sport- en spelactiviteiten, culinaire hoogstandjes en vooral heel veel gezelligheid. District The Weekend van Destination Decibel echt de ultieme festival bestemming deze zomer. Maak nieuwe vrienden, beleef memorabele momenten en geniet optimaal op 17, 18 en 19 augustus! Wil jij alvast zien hoe het weekend eruit komt te zien? Check hier de plattegrond!

Kies je ultieme verblijf
Het is natuurlijk mogelijk je eigen tentje neer te zetten op de gezelligste camping die er is. Je maakt tijdens Decibel gebruik van de gratis badhuizen en toiletten en kunt je tentje neerzetten waar je wilt. Klapstoeltje uit, biertje erbij en genieten maar.

Op zoek naar iets meer comfort en luxe? De vaste accommodaties van Beekse Bergen zijn wederom ook beschikbaar tijdens Decibel. Check hier welke accommodaties jij allemaal kunt boeken.

Nieuw dit jaar is het Safari Resort aan de westkant van het festivalterrein, waar prachtige accommodaties zijn gebouwd. Doorgewinterde Decibel-gangers kennen dit nog als het voormalig Camp West. Naast de luxe voorzieningen kun je hier ook heerlijk bijkomen in je eigen sauna! Heb jij behoefte aan een rustige omgeving om bij te komen tussen het feesten door, dan zijn deze lodges of Safari tenten perfect voor jou.

Ook nieuw dit jaar is er de mogelijkheid om een hotelpakket te boeken, inclusief transfer van- en naar het festival. Wil jij onderdeel zijn van een weekend lang Decibel, maar ook behoefte aan een goede nachtrust en alle comfort van een mooi hotel, dan is dit de geschikte keuze.

Kortom, er zijn weer een hoop nieuwe accommodaties bijgekomen waarbij jij meer keuze hebt in jouw favoriete verblijf. Check hier alle info over de diverse accommodaties, tenten en hotels.

Pak je agenda erbij
Op zaterdag 21 april om 12.00 uur gaan de travel pakketten in verkoop via deze website. De travel pakketten zijn altijd snel uitverkocht. Zorg dat je dus op tijd klaar zit om jouw favoriete accommodatie te boeken! Bij het boeken van je accommodatie koop je direct je tickets voor het festival. Liever een reguliere campingspot? Of enkel de zaterdag naar Decibel outdoor? De voorverkoop van deze tickets start op zaterdag 12 mei op 12.00 uur via deze website. Check hier de aftermovie van vorig jaar!

Share:
Decibel

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo