News / 30-09-2018

Wildstylez’ first Pussy lounge

Wildstylez, je staat komend weekend voor het eerst op de Pussy lounge-stage. Gezonde spanning of helemaal klaar voor?
Ik ben er helemaal klaar voor! Het is tof om mijn debuut te mogen maken op dit unieke evenement. Kunnen we die ook weer afstrepen!

Wat dacht je toen je werd gevraagd voor deze editie van Pussy lounge XXL?
Ik vond het verrassend! Mensen associëren mij normaal gesproken niet met Pussy lounge, maar eigenlijk past mijn diverse stijl wel goed bij het concept. Het lijkt me een leuke afwisseling op mijn normale gigs.

We zijn inmiddels wel bekend met jouw monstersets, maar wat kunnen we van een Wildstylez op Pussy lounge XXL-set verwachten?
Dat ga ik niet van te voren verklappen, maar het zal geen doorsnee Wildstylez set zijn!

Ben je eerder op Pussy lounge geweest? Zo ja, wat is je leukste herinnering en zo nee, wat verwacht je zelf?
Eigenlijk niet, maar ik krijg er wel veel van mee op bijvoorbeeld Decibel outdoor. Het is altijd leuk om daar even te kijken! Ik verwacht een grote speeltuin voor volwassenen vol gekkigheid en vrolijke mensen!

Er is geen concept zoals Pussy lounge. Wat is volgens jou de kracht van het Freestyle circus?
Alles kan, alles mag. Het is eigenlijk een soort van Carnaval zonder verkleedpartij, waarbij je muzikaal veel meer kunt proberen/experimenteren dan normaal in de Hardstyle scene.

Jouw eerste keer Pussy lounge kan je van je bucketlist afstrepen na dit weekend. Wat staat er nog meer op jouw muzikale bucketlist?
Nieuwe ervaringen en avonturen! Ik heb geen specifieke wens, maar geniet vooral van wat mijn carrière me tot de dag van vandaag gebracht heeft en werk hard om er het maximale uit te halen!

Share:
Pussy Lounge

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo