News / 24-07-2018

Dit zijn de zes districten van Decibel outdoor 2018!

Over slechts enkele weken is het tijd voor Decibel outdoor 2018! Het festival uit zes districten met ieder een eigen thema en verhaal. Op district The Mainstage vind je een dynamisch, industrieel organisme die de overige districten voorziet van een oneindige stroom van energie: de Powerstation. Laat je meevoeren op de energiestromen en bekijk wat jij kunt verwachten van district The Lake, The Beach, The Road, The Forest en The Weekend met deze video.

The Mainstage
In dit district vind je een dynamisch organisme die jou en de andere, duizenden feestgangers voorziet van een onbegrensde hoeveelheid energie. Bij de Powerstation komt het beste van de hardere stijlen samen en wordt de dag ultiem afgesloten met een knallende endshow.  De kracht van muziek, de beats per minuut en de energie die de bezoekers opwekken is cruciaal voor de werking van the Powerstation. The Decibel Powerstation is Fuelled by Fanatics!

The Forest
In de meest duistere uithoeken van district The Forest is de nasleep van een vergeten kerncentrale voelbaar. Uit oude mijnen, vervallen kerken, grimmige laboratoria en verroeste caravans kruipen donkere figuren. Alleen de meest onbevreesde Hardcore heads durven The Forest te betreden. Van mainstream Hardcore tot Uptempo, van Industrial tot Terror. De echte diehard kan hier zijn geluk niet op. Maar er is altijd een pad die je uit het bos kan leiden…

The Road
Dit district is de slagader die alle andere districten verbindt. Een uitgestrekte snelweg die je van Noord naar Zuid brengt. Voor de ultieme pitstops terug in de tijd, zet je de motor af bij de Garage en laad jezelf op bij Truck Stop, Tires & Tracks of het Motel-Inn. Met de heerlijkste Hardstyle Classics, Millenium Hardcore, Early Rave en Oldschool beats tank jij genoeg brandstof om je reis te vervolgen. Of heerlijk langs de weg te blijven staan. Aan jou de keus.

The Lake
Waar water is, is energie. En dat is goed zichtbaar in het district The Lake. Met de kracht van alles wat Hardstyle is, worden water, wind, betoverende melodieën en zware kickdrums ingezet om de Powerstation van vermogen te voorzien. Bij The Lake vind je de meest innovatieve technieken zoals een modern Hydro Station en een Floating Wind Farm, maar ook de moerassen langs de oevers zijn een bron van ondenkbare energie. Durf jij het aan?

The Beach
Aan het einde van de weg, langs de rand van het moeras en ver van de Powerstation, vind je de Upper South side. The Beach is een district dat staat voor prachtige vrouwen, een flinke dosis Freestyle en een overvloed aan extravagantie. De overdadige Pussy lounge Mansion is voor de meesten een woning waar je enkel van kunt dromen. Een dag vol luxe wordt afgesloten met een indrukwekkende vuurwerkshow. Maar niet enkel rich & wealthy genieten van een heerlijke stranddag. Bij de Colourful Cottages zijn de funky beats standaard inbegrepen.

The Weekend
Voor degene die meer willen is er district The Weekend. Drie dagen lang ultiem genieten in de jungle-achtige gebieden van Decibel. Gooi je backpack om je schouders en gooi je tentje neer waar je wilt. Verken het gebied en ontdek activiteiten, feestjes, maak nieuwe vrienden, probeer alles uit. Ga los. Laat al je zorgen gaan op de drie extra feesten naast het festival zelf. De Friday kick-off, de Saturday Night- en Sunday closing party. Het ultieme weekend met je vrienden, waar je alleen maar meer energie van krijgt.

Share:
Decibel

Mailinglist from b2s

Coca ColaHeinekenRed BullDiageo