LayerSlider encountered a problem while it tried to show your slider.Please make sure that you've used the right shortcode or method to insert the slider, and check if the corresponding slider exists and it wasn't deleted previously.
  Sat. 10 Jun 2017 . 13:00 - 01:00   Breepark . Breda 18+ (ID IS VERPLICHT)
# Pussylounge

get your tickets for
Pussy lounge at the Park 2017 here

Sat. 10 Jun 2017 . 13:00 - 01:00 . Breepark . Breda


Powered by Questions about your order? Go to Customerservice

General info

Datum: 10-06-2017
Tijd: 13.00 – 01.00
Locatie: Breepark, Breda
Legitimatie: leeftijd 18+ (ID verplicht)
Hashtag: #Pussylounge

Lees meer

line-up

Paul Elstak

Darkraver

Ruthless

The Viper

Zany

Neophyte

Dr. Rude

Mad Dog

Pat B

Charly Lownoise

Dark-E

Ruffian

Lees meer

Travel info

Auto & Parkeren
Wanneer je met de auto komt neem je afrit 16 Breda-Noord vanaf de A27 en vanaf de A16 pak je de A59 richting Waalwijk en vanaf daar de 27 naar Breda. Het navigatieadres hiervoor is: Minervum 7090, 4817 ZK, Breda. Daarna volg je de gele borden ‘Pussy lounge’. De parkeerterreinen zijn vanaf 12:00 uur open. Probeer de piekuren zoveel mogelijk te mijden. Er zijn uitgebreide maatregelen genomen om het parkeren zo goed mogelijk te laten verlopen. Het is door de Gemeente Breda ten strengste verboden wild te parkeren langs de toegangswegen, dus volg de instructies van de verkeersregelaars netjes op. Het parkeerterrein ligt op 5 minuten lopen van de ingang en een parkeerkaart kost €12.

Ben je minder valide of slecht ter been en kom je met de auto? Geef dit dan bij de eerste parkeerwachter aan voordat je het reguliere parkeerterrein oprijdt.

Bus
Kom je met een eigen georganiseerde busreis naar Pussy lounge at the Park? Meld deze dan t.z.t. aan via info@b2s.nl en geef hierbij duidelijk aan of de bus blijft staan en van welke maatschappij deze is. Na aanmelding ontvang je meer informatie met betrekking tot het parkeren van de touringcar. Wanneer je met een touringcar komt komt neem je afrit 15 Breda vanaf de snelweg. Het navigatieadres hiervoor is: Bavelseparklaan 20, 2817 ZJ, Breda. Daarna volg je de gele borden.

Event Travel
Event Travel is de officiële partner van Pussy lounge en organiseert te gekke busreizen naar Pussy lounge at the Park 2017! Vanuit meerder plaatsen in Nederland vertrekken er touringcars naar Breepark in Breda. Staat jouw opstapplaats er toch nog niet tussen? Vraag ‘’m dan makkelijk en snel aan via de website.

Eigen busreis organiseren?
Ben je met een grote groep vrienden en wil je een eigen (party) busreis naar Pussy lounge at the Park? Dat kan! Event Travel helpt je graag op weg en bovendien kun je veel voordeel verdienen in de vorm van gratis bus tickets, kortingen en cash geld. Te weinig mensen in je omgeving om de bus helemaal vol te krijgen? Geen probleem, Event Travel vult de bus verder. Dat betekent geen zorgen, geen risico: the fun part is yours!

Heb je vragen? Bel ons: 038-4256730, mail naar info@eventtravel.nl of stel je vraag via de chat op www.eventtravel.nl. Boek gemakkelijk en voordelig online jouw (bus of combi) tickets! Kijk voor alle informatie op deze website!

Kiss & Ride
Speciaal voor mensen die gebracht en weer opgehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride. Let goed op dat je hier ook daadwerkelijk wordt afgezet en er na afloop van het evenement ook weer afspreekt.

Openbaar vervoer
Breda is prima te bereiken met de trein. Het beste kun je naar NS-station Breda reizen. Vanaf daar zullen vanaf 12:00 uur pendelbussen van en naar het festivalterrein rijden. Een retourkaartje kost €5 en is verkrijgbaar op het NS-station. Raadpleeg voor vertrek de NS voor exacte vertrek- en aankomsttijden.

Lees meer

Pussy lounge at the Park 2017 vibes