LayerSlider encountered a problem while it tried to show your slider.Please make sure that you've used the right shortcode or method to insert the slider, and check if the corresponding slider exists and it wasn't deleted previously.
  Sat. 07 Oct 2017 . 22:00 - 07:00   Rotterdam Ahoy . Rotterdam 18+ (ID IS VERPLICHT)
# Pussylounge

get your tickets for
Pussy lounge XXL 2017 here

Sat. 07 Oct 2017 . 22:00 - 07:00 . Rotterdam Ahoy . Rotterdam


Powered by Questions about your order? Go to Customerservice

General info

Datum: 07-10-2017
Tijd: 22.00 – 07.00
Locatie: Rotterdam Ahoy, Rotterdam
Legitimatie: leeftijd 18+ (ID verplicht)
Hashtag: #Pussylounge

Lees meer

line-up

Darkraver

Paul Elstak

Ruthless

The Viper

Da Tweekaz

Panic

Re-Style

Dr Phunk

Royal S

Ruffian

Lees meer

Travel info

Auto
Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en volg je daarna de borden ‘Ahoy’.

Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag
Je houdt de A4 aan tot Den Haag. Daarna volg je de A13 richting Rotterdam en vervolgens de A20 richting Hoek van Holland. Je neemt de A4 door de Beneluxtunnel. Hierna volg je de A15 Ring Rotterdam Zuid. Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit de richting Utrecht
Je houdt de A12 aan tot Gouda. Daarna volg je de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neemt je de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kies je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Dordrecht/Breda
Je houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kies je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Zeeland/Roosendaal
Je houdt de A29 aan richting Rotterdam. Je rijdt de A29 helemaal uit, de richting Ahoy staat hier al aangegeven. Daarna let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Parkeren
Er zullen tijdens Pussy lounge XXL verschillende parkeerterreinen geopend zijn. Volg de borden ‘Parkeren Ahoy’ en de instructies van het parkeerpersoneel.

Openbaar vervoer
Sportpaleis Ahoy is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Reis met de trein naar Centraal station Rotterdam, pak daar metro D of E richting Zuid en stap uit bij halte Zuidplein, deze ligt tegenover Ahoy. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kun je terecht op www.ns.nl (trein), www.ret.nl (metro) en www.9292ov.nl of bel naar 0900-9292 (€0,70 p.m.).

LET OP: de metro rijdt vanaf 07.30 ‘s ochtends terug naar Centraal Station.

Event Travel
Zonder zorgen naar Pussy lounge XXL? Geen gedoe over wie de BOB moet zijn? Begin jouw avond in één van de luxe touringcars van Event Travel! Vanuit meer dan 100 plaatsen in Nederland vertrekken er op zaterdag 7 oktober touringcars naar AHOY! Staat jouw opstapplaats er toch niet tussen? Vraag ‘m dan aan!

Ben je met een grote groep vrienden en wil je een eigen busreis naar Pussy lounge XXL  organiseren? Dat kan! Event Travel helpt je graag op weg en bovendien kun je veel voordeel verdienen in de vorm van gratis bus tickets, kortingen en zelfs cash geld. Te weinig mensen in je omgeving om de bus helemaal vol te krijgen? Geen probleem, Event Travel vult de bus verder. Dat betekent geen zorgen, geen risico: the fun part is yours!

Vragen? Je kunt Event Travel elke werkdag bereiken tussen 08.00 en 20.00 uur via telefoonnummer: 038-4256730. Uiteraard kan je ook e-mailen naar info@eventtravel.nl of stel je vraag in de chat op www.eventtravel.nl.

Lees meer

Pussy lounge XXL 2017 vibes