Sat. 09 Jun 2018 . 13:00 - 01:00   Breepark . Breda 18+ (ID IS VERPLICHT)
# Pussylounge

get your tickets for
Pussy lounge at the Park 2018 here

Sat. 09 Jun 2018 . 13:00 - 01:00 . Breepark . Breda


Powered by Questions about your order? Go to Customerservice

General info

Datum: 09-06-2018
Tijd: 13.00 – 01.00
Locatie: Breepark, Breda
Legitimatie: leeftijd 18+ (ID verplicht)
Hashtag: #Pussylounge

Algemeen
Wij zijn de grondleggers van de Freestyle! De ingredienten voor Pussy lounge zijn de vijf residents, gecombineerd met de beste Freestyle DJ’s, sexy entertainment, co2, inflatables en een en al gekkigheid. Het thema voor de At the Park-editie van dit jaar is ‘A Passionate Poolparty’, dus maak je klaar voor een tropical treat! Ook tijdens deze editie zal de Pussy lounge roulette een gekke act toevoegen die nog niet op de line-up staat. Kun jij raden wie het is? Leg je zwempak en super soaker alvast klaar want één ding is zeker: het wordt nat!

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Er is in de locatie de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt €7 euro. Je kunt hier met zowel contant als PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
Op het terrein bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Eindhoven. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Pussy lounge feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand . De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig.

Verdenk je iemand er van dat hij/zij te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Lees meer

line-up

Paul Elstak

Korsakoff

Darkraver

Luna

The Viper

Dr Phunk

Genius

Tha Playah

Crude Intentions

Ruthless

Panic

Dee-Block & S-te-Pack

Alee

Lees meer

Travel info

Auto & Parkeren
Wanneer je met de auto komt neem je afrit 16 Breda-Noord vanaf de A27 en vanaf de A16 pak je de A59 richting Waalwijk en vanaf daar de 27 naar Breda. Het navigatieadres hiervoor is: Minervum 7090, 4817 ZK, Breda. Daarna volg je de gele borden ‘Pussy lounge’. De parkeerterreinen zijn vanaf 12:00 uur open. Probeer de piekuren zoveel mogelijk te mijden. Er zijn uitgebreide maatregelen genomen om het parkeren zo goed mogelijk te laten verlopen. Het is door de Gemeente Breda ten strengste verboden wild te parkeren langs de toegangswegen, dus volg de instructies van de verkeersregelaars netjes op. Het parkeerterrein ligt op 5 minuten lopen van de ingang en een parkeerkaart kost €12 euro.

Ben je minder valide of slecht ter been en kom je met de auto? Geef dit dan bij de eerste parkeerwachter aan voordat je het reguliere parkeerterrein oprijdt.

Openbaar vervoer
Breda is prima te bereiken met de trein. Het beste kun je naar NS-station Breda reizen. Vanaf daar zullen vanaf 12:00 uur pendelbussen van en naar het festivalterrein rijden. Een retourkaartje kost €5 euro en is verkrijgbaar op het NS-station. Raadpleeg voor vertrek de NS voor exacte vertrek- en aankomsttijden.

Bus
Kom je met een eigen georganiseerde busreis naar Pussy lounge at the Park? Meld deze dan t.z.t. aan via info@b2s.nl en geef hierbij duidelijk aan of de bus blijft staan en van welke maatschappij deze is. Na aanmelding ontvang je meer informatie met betrekking tot het parkeren van de touringcar. Wanneer je met een touringcar komt komt neem je afrit 15 Breda vanaf de snelweg. Het navigatieadres hiervoor is: Bavelseparklaan 20, 2817 ZJ, Breda. Daarna volg je de gele borden.

Event Travel
Event Travel is de officiële partner van Pussy lounge en organiseert te gekke busreizen naar Pussy lounge at the Park! Vanuit meerder plaatsen in Nederland vertrekken er touringcars naar Breepark in Breda op 9 juni. Staat jouw opstapplaats er toch nog niet tussen? Vraag ‘’m dan makkelijk en snel aan via de website.

Eigen busreis organiseren?
Ben je met een grote groep vrienden en wil je een eigen (party) busreis naar Pussy lounge at the Park? Dat kan! Event Travel helpt je graag op weg en bovendien kun je veel voordeel verdienen in de vorm van gratis bus tickets, kortingen en cash geld. Te weinig mensen in je omgeving om de bus helemaal vol te krijgen? Geen probleem, Event Travel vult de bus verder. Dat betekent geen zorgen, geen risico: the fun part is yours!

Heb je vragen? Bel ons via 038-4256730 of stuur een e0mail naar info@eventtravel.nl.

Kiss & Ride
Speciaal voor mensen die gebracht en weer opgehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride. Let goed op dat je hier ook daadwerkelijk wordt afgezet en er na afloop van het evenement ook weer afspreekt.

Lees meer

Pussy lounge at the Park 2018 vibes