b2sheader_2800x1700-HighRes
  Sat. 15 Jun 2019 . 13:00 - 01:00   Breepark . 18+ (ID IS VERPLICHT)
# Pussylounge

get your tickets for
Pussy lounge at the Park 2019 here

Sat. 15 Jun 2019 . 13:00 - 01:00 . Breepark .


General info

Datum: 15-06-2019
Tijd: 13.00 – 01.00
Locatie: Breepark, Breda
Legitimatie: leeftijd 18+ (ID verplicht)
Hashtag: #Pussylounge

Algemeen
Welcome to the Pussy lounge. The world’s leading Freestyle event.
Hosted by B2S, the proud founders of this crazy playful sound.

At Pussy lounge, we celebrate life in an extraordinary way.
With our founding fathers and sexy dancers on the boldest stages.
Over the top. Ecstatic. Extravagant. A true Freestyle circus!

Yes, we are bold. Outspoken! Colorful & cheerful.
We feel free to express ourselves the way we like it.
What happens at the Pussy lounge, stays at the Pussy lounge.

We go crazy at the biggest madhouse on the planet,
exciting our senses and breaking the rules.
We have fun and create an unrivaled energy,

while going all out on the most playful tracks within the hardest styles of dance music.
Welcome in our crazy world. The world of Pussy lounge!

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto?s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Er is in de locatie de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt ?7 euro. Je kunt hier met zowel contant als PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
Op het terrein bevinden zich diverse muntkassa?s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Eindhoven. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Pussy lounge feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand . De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig.

Denk jij dat iemand te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Lees meer

line-up

Paul Elstak

Darkraver

Korsakoff

The Prophet

Psyko Punkz

The Viper

D-Fence

Plug 'N Play

Ransom

Endymion

Dr Phunk

Kit Hype

PLN-B

Lees meer

Travel info

Busreizen
Heb je geen zin in het OV of geen BOB kunnen vinden? Boek dan een busreis via onze buspartner Partybussen.nl.

Auto & Parkeren
Wanneer je met de auto komt neem je afrit 16 Breda-Noord vanaf de A27 en vanaf de A16 pak je de A59 richting Waalwijk en vanaf daar de 27 naar Breda. Het navigatieadres hiervoor is: Minervum 7090, 4817 ZK, Breda. Daarna volg je de gele borden ‘Pussy lounge’. Let op: parkeerterreinen zijn vanaf 12:00 uur open, probeer de piekuren zoveel mogelijk te mijden.

Het is door de Gemeente Breda ten strengste verboden wild te parkeren langs de toegangswegen, dus volg de instructies van de verkeersregelaars netjes op. Het parkeerterrein ligt op 5 minuten lopen van de ingang en een parkeerkaart kost ?12 euro.

Ben je minder valide of slecht ter been en kom je met de auto? Geef dit dan bij de eerste parkeerwachter aan voordat je het reguliere parkeerterrein oprijdt.

Taxi
Wil je graag een taxi pakken naar huis? Via Sneleentaxi vind je het snelst een taxi bij jou in de buurt.

Openbaar vervoer
Breda is prima te bereiken met de trein. Het beste kun je naar NS-station Breda reizen. Vanaf daar zullen vanaf 12:00 uur pendelbussen van en naar het festivalterrein rijden. Een retourkaartje kost ?5 euro en is verkrijgbaar op het NS-station. Raadpleeg voor vertrek de NS voor exacte vertrek- en aankomsttijden.

Bus
Kom je met een eigen georganiseerde busreis naar Pussy lounge at the Park? Meld deze dan t.z.t. aan via info@b2s.nl en geef hierbij duidelijk aan of de bus blijft staan en van welke maatschappij deze is. Na aanmelding ontvang je meer informatie met betrekking tot het parkeren van de touringcar. Wanneer je met een touringcar komt komt neem je afrit 15 Breda vanaf de snelweg. Het navigatieadres hiervoor is: Bavelseparklaan 20, 2817 ZJ, Breda. Daarna volg je de gele borden.

Kiss & Ride
Speciaal voor mensen die gebracht en weer opgehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride. Let goed op dat je hier ook daadwerkelijk wordt afgezet en er na afloop van het evenement ook weer afspreekt.

Lees meer

Pussy lounge at the Park 2019 vibes