HeaderLagen_1400x850-HighRes
  Sat. 06 Oct 2018 . 22:00 - 07:00   Rotterdam Ahoy . Rotterdam 18+ (ID IS VERPLICHT)
# Pussylounge

get your tickets for
Pussy lounge XXL 2018 here

Sat. 06 Oct 2018 . 22:00 - 07:00 . Rotterdam Ahoy . Rotterdam


Powered by Questions about your order? Go to Customerservice

General info

Datum: 06-10-2018
Tijd: 22.00 – 07.00
Locatie: Rotterdam Ahoy, Rotterdam
Legitimatie: leeftijd 18+ (ID verplicht)
Hashtag: #Pussylounge
Ticketprijs: ? €47,50 (42,75 + 4,75 fee)

Algemeen
Oh snap!Op 6 oktober knalt Rotterdam Ahoy weer uit elkaar door een overdosis aan steamy Freestyle. It’s time for Pussy lounge, baby! Deze jaarlijkse editie van het Pussy lounge concept staat bol van confetti, inflatables, sexy entertainment, waanzinnig decor en noem maar op! Deze geheel in een bangin’ jaren 90 thema! Haal die strakke fluor legging en oversized trainingspakken maar uit de kast. Niks is te gek en alles mag, dus ook die panterprint beenwarmers kun je gewoon aan doen! Zet die ghettoblaster maar op standje maximaal en pak je Aussie erbij. Het wordt weer één groot gekkenhuis dus dit feestje wil jij echt niet missen!

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto?s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Er is in de locatie de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt ?€7. Je kunt hier met zowel contant als PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
Op het terrein bevinden zich diverse muntkassa?s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Eindhoven. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Pussy lounge feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand . De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig.

Denk je dat iemand te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Lees meer

line-up

Paul Elstak

Wildstylez

Darkraver

Neophyte

The Viper

Mark with a K

Ruthless

Dr. Rude

Bass-D

Dr Peacock

Hosted by Alee & LXCPR

Lees meer

Travel info

Auto
Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en volg je daarna de borden ‘Ahoy’.

Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag
Je houdt de A4 aan tot Den Haag. Daarna volg je de A13 richting Rotterdam en vervolgens de A20 richting Hoek van Holland. Je neemt de A4 door de Beneluxtunnel. Hierna volg je de A15 Ring Rotterdam Zuid. Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit de richting Utrecht
Je houdt de A12 aan tot Gouda. Daarna volg je de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neemt je de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kies je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Dordrecht/Breda
Je houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kies je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Vanuit richting Zeeland/Roosendaal
Je houdt de A29 aan richting Rotterdam. Je rijdt de A29 helemaal uit, de richting Ahoy staat hier al aangegeven. Daarna let je op de borden met de aanduiding: Ahoy.

Parkeren
Er zullen tijdens Pussy lounge XXL verschillende parkeerterreinen geopend zijn. Volg de borden ‘Parkeren Ahoy’ en de instructies van het parkeerpersoneel.

Openbaar vervoer
Sportpaleis Ahoy is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Reis met de trein naar Centraal station Rotterdam, pak daar metro D of E richting Zuid en stap uit bij halte Zuidplein, deze ligt tegenover Ahoy. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kun je terecht op www.ns.nl (trein), www.ret.nl (metro) en www.9292ov.nl of bel naar 0900-9292 (€0,70 p.m.).

LET OP: de metro rijdt vanaf 07.30 ‘s ochtends terug naar Centraal Station.

Event Travel
Zonder zorgen naar Pussy lounge XXL? Geen gedoe over wie de BOB moet zijn? Begin jouw avond in één van de luxe touringcars van Event Travel! Vanuit meer dan 100 plaatsen in Nederland vertrekken er op zaterdag 7 oktober touringcars naar AHOY! Staat jouw opstapplaats er toch niet tussen? Vraag ‘m dan aan!

Ben je met een grote groep vrienden en wil je een eigen busreis naar Pussy lounge XXL  organiseren? Dat kan! Event Travel helpt je graag op weg en bovendien kun je veel voordeel verdienen in de vorm van gratis bus tickets, kortingen en zelfs cash geld. Te weinig mensen in je omgeving om de bus helemaal vol te krijgen? Geen probleem, Event Travel vult de bus verder. Dat betekent geen zorgen, geen risico: the fun part is yours!

Vragen? Je kunt Event Travel elke werkdag bereiken tussen 08.00 en 20.00 uur via telefoonnummer: 038-4256730. Uiteraard kan je ook e-mailen naar info@eventtravel.nl of stel je vraag in de chat op www.eventtravel.nl.

Lees meer