pussylounge_wintercircus_2020_bg
  Sat. 14 Mar 2020 . 12:00 - 23:00   Aquabest, Best . 18+ (ID IS VERPLICHT)
# Pussylounge

General info

Datum: 14-03-2020
Tijd: 12.00 – 23.00
Locatie: Aquabest, Best
Legitimatie: leeftijd 18+ (ID verplicht)
Hashtag: #Pussylounge

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto?s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Er is in de locatie de mogelijkheid tot het huren van lockers. De huur bedraagt ?7. Je kunt hier met zowel contant als PIN betalen. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden en het is hiernaast mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
Op het terrein bevinden zich diverse muntkassa?s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen.

Drugsbeleid
B2S conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Eindhoven. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Pussy lounge feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand . De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig.

Denk je dat iemand zich niet lekker voelt? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Lees meer

line-up

Paul Elstak

Darkraver

Zazafront

Friends of Pussy lounge: Mental Theo, The Viper & Bass-D

Ruthless

Nosferatu

Psyko Punkz

Luna

Ransom

Pussy lounge Kickstart: Pat B, Genius & Plug 'N Play

Hosted by Alee

Pavo

Pat B

Lees meer

Travel info

Auto & parkeren
Festivalterrein Aquabest ligt dicht bij de snelwegen A2, A50 en E25. Stel je navigatie in op Ekkersweijer 1 te Best. Vanaf de snelwegen wordt er met gele borden duidelijk aangegeven hoe je naar het festivalterrein moet rijden. Parkeren kan rondom het festivalterrein. Zodra je aankomt word je begeleid door de parkeerwachters. Let op: parkeren kost 12 euro en dien je contant te betalen.

Ben je minder valide of slecht ter been en kom je met de auto? Geef dit dan bij de eerste parkeerwachter aan voordat je het reguliere parkeerterrein oprijdt.

Openbaar vervoer
Vanaf NS-station Best rijden er pendelbussen van en naar het festivalterrein. Een retourtje kun je bij de bus kopen voor ?5 euro. Plan je route vooraf en houd www.ns.nl in de gaten voor belangrijke informatie en exacte vertrek- en aankomsttijden.

Busreizen
Heb je geen zin in het OV of geen BOB kunnen vinden? Boek dan een busreis via onze buspartners www.partybussen.nl. 

Kiss & ride
Speciaal voor mensen die gebracht en weer opgehaald worden is er de zogeheten Kiss & Ride. Let goed op dat je hier ook daadwerkelijk wordt afgezet en er na afloop van het evenement ook weer afspreekt.

Lees meer

get your tickets for
Pussy lounge Wintercircus 2020 here

Sat. 14 Mar 2020 . 12:00 - 23:00 . Aquabest, Best .


Pussy lounge Wintercircus 2020 vibes