snakepit2018_bg
  Sat. 08 Dec 2018 . 22:00 - 07:00   Klokgebouw . Eindhoven 18+ (ID IS VERPLICHT)
# Snakepit

get your tickets for
Snakepit – Eindhoven 2018 here

Sat. 08 Dec 2018 . 22:00 - 07:00 . Klokgebouw . Eindhoven


General info

Datum: 08-12-2018
Tijd: 22:00 – 07:00
Locatie: Klokgebouw, Eindhoven
Leeftijd: 18+ (ID verplicht)
Hashtag: #Snakepit

Algemeen
Een sensationele samenwerking is geboren wanneer twee grote evenementen organisaties binnen de hardere stijlen samenspannen om een keiharde en ongekende Uptempo Hardcore bijeenkomst te organiseren! Uiterste superieuriteit, dit is een spektakel voor alleen diegenen met het hardste hart… Georganiseerd door marktleiders Art of Dance en b2s, is het befaamde evenement Snakepit er om op zelfs de ruigste Hardcore fijnproevers indruk te maken! Met het Klokgebouw en Ahoy in Rotterdam als doelwit van ravage, is Snakepit het nummer-een-event voor Uptempo, Dark, Terror en Frenchcore fanatiekelingen!

Jouw need for speed wordt gevoed wanneer de grootste pioneers van Uptempo Hardcore samen komen tijdens dit collosale indoor-event. Dus als je van high-speed Hardcore houdt, zet je deze zeker op je kalender!

Legitimatie
De minimum leeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom altijd een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden; dit zou zonde zijn. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Camera’s
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto’s en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Lockers
Tijdens Snakepit is er de mogelijkheid tot het huren van lockers, de huur bedraagt  7 euro. Je kunt hier zowel met contant geld betalen als met PIN. Een locker kun je delen met twee of drie vrienden.

Munten & pinnen
In het Klokgebouw bevinden zich diverse muntkassa’s. Bij iedere kassagroep is tevens de mogelijkheid om te pinnen.

Rookbeleid
Roken is alleen in de aangegeven rookruimtes mogelijk.

Drugsbeleid
b2s conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Eindhoven. Dit is ‘zero tolerance’. Dit betekent dat geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) is toegestaan. Wiet of hasj mag dus ook niet mee naar binnen. Er wordt zorgvuldig gefouilleerd onder toezicht van de politie.

Celebrate Safe
Tijdens Snakepit feesten we veilig. Wanneer je vragen hebt over o.a. alcohol en/of drugs, kun je terecht bij de Celebrate Safe stand. De medewerkers van Unity geven je graag tips en uitleg als je jezelf niet lekker voelt, maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO. Zij zijn er om je te helpen waar nodig. Check de Celebrate Safe website voor meer informatie.

Denk je dat iemand te veel drugs of alcohol op heeft? Zorg er dan voor dat je meteen iemand van de organisatie, security of EHBO raadpleegt.

Lees meer

Travel info

Openbaar vervoer
Het Klokgebouw is het best te bereiken via NS station Strijp-S, deze grenst aan het gebouw. Vanaf Centraal Station Eindhoven is het 20 minuten lopen. De locatie is tevens bereikbaar met buslijnen 13, 18, 401 en 402. Houd rekening met de reistijd na afloop van het evenement. Raadpleeg www.ns.nl of www.9292ov.nl voor exacte vertrek- en aankomsttijden. Ook kan je bellen met 0900-9292 (0,20 p/m).

Auto & Parkeren
Het Klokgebouw is per auto goed te bereiken. Gebruik als navigatie-adres ‘Klokgebouw 50, Eindhoven’, als dit niet werkt voer je de coördinaten 51°26’57.39″N – lengtegraad 5°27’23.32″E in. Volg vervolgens de instructies van de parkeerwachters op. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij het Klokgebouw. Kom op tijd om files te voorkomen.

Lees meer